Stresna anténa
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Stresna anténa
Nejaká KURW4 mi odcudzila tú malú anténku zo strechy,tak boh chráň toho škodovkára na ktorom aute ju tu uvidím...lebo ten veľmi dolámaný bude. Tak tí ktorí ju zatial máte, skúste si ju podlepiť aby ste o ňu neprišli ako ja. .Predajca ju zatiaľ objednať nevie .... Staré zlaté automaticky vysúvateľné pruty
mx5/swiftsport/santafe/accent
- Reklama
Antena na Accent
Viete mi niekto poradit, kde sa da kupit lacnejsie antena na novy Accent? Myslim okrem predajcov Hyundai. Tam za tu palicku na streche auta pytaju 670Sk. To je moc za taku malickost. Hnusni zlodeji mi ju ukradli.
- ZdeněkSvoboda
Tak si ji ukradni taky někde
To ne, zkus nějaké tuning obchody.
Např. www.graficar.cz
www.auto-samolepky.cz
www.cartechgroup.cz
a jiné, držím pěsti!!
To ne, zkus nějaké tuning obchody.
Např. www.graficar.cz
www.auto-samolepky.cz
www.cartechgroup.cz
a jiné, držím pěsti!!
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
New Accent 1,4i elegance - True blue
- hubis
- *
- Kontaktovat uživatele:
No prima !! Pokud tam jiná nepasuje ?? tak to někdo krade pro zábavu bo se mi nechce věřit, že si to krademe Accenťáci navzájem!
Asi jí přilepím, je celkem pružná a když to maj Fobie natvrdo a myčku přežije... no nevím.. chce to dobrovolníka, co to veme myčkou a dá info )
Asi jí přilepím, je celkem pružná a když to maj Fobie natvrdo a myčku přežije... no nevím.. chce to dobrovolníka, co to veme myčkou a dá info )
Hyundai Accent 07/07
1.5 CRDi Elegance Gold beige ZLATUNA
- Enigmatique
- *
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek,vmb píše:to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
to ze tam nepasuje ina antena nie je pravda. Je tam zavit, ktory sa pouziva aj u Peugeot 207. Rozdiel je len v tom, ze ked namontujes antenu z P207 na nas ACCENT, tak ten zavit nie je cely prekryty, stacilo by tam dat nejaky prstenec.
- hubis
- *
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je, za kolik je anténa na 207...nebo jsi to myslel tak, že si je budeme ,,půjčovat" od frantíků?? Přilepím jí a bude a myčkou to vemu o víkendu já a dám vám vědět. )Enigmatique píše:Nazdarek,vmb píše:to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
to ze tam nepasuje ina antena nie je pravda. Je tam zavit, ktory sa pouziva aj u Peugeot 207. Rozdiel je len v tom, ze ked namontujes antenu z P207 na nas ACCENT, tak ten zavit nie je cely prekryty, stacilo by tam dat nejaky prstenec.
Hyundai Accent 07/07
- Enigmatique
- *
- Kontaktovat uživatele:
No poziciavat zrovna nie, ale pri zhanani nahrady to moze ulahcit hladanie.hubis píše:Otázka je, za kolik je anténa na 207...nebo jsi to myslel tak, že si je budeme ,,půjčovat" od frantíků?? Přilepím jí a bude a myčkou to vemu o víkendu já a dám vám vědět. )Enigmatique píše:Nazdarek,vmb píše:to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
Inac s tou umyvackou to nemusi byt az take marne, totiz staci navstivit bezdotykovu umyvacku, ktora umyva s ovela vacsim poctom trysiek a hlavne bez kief.