ZATIM CAUKA HYUDAIACI
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Mě to taky přišlo bez poškození.syfon píše:no asi sem mel kliku pac sem ji tam objednal a prisla temer okamzite cca do ctyr dnu a neposkozena.... byla sice prelozena ale nastesti preklad nezasahoval do pismen takze po oddeleni prenaseci vrstvy zustal jen napis...
Presne tak jak pises ... Obednal jsem a prislo me to dost brzo, a v pohode ... Prehnute to sice bylo, ale po nalepeni a odstraneni prenaseci folie ( byla kriva, ale to neva ... ) ted to vypada dobre ....syfon píše:no asi sem mel kliku pac sem ji tam objednal a prisla temer okamzite cca do ctyr dnu a neposkozena.... byla sice prelozena ale nastesti preklad nezasahoval do pismen takze po oddeleni prenaseci vrstvy zustal jen napis...
Tu vnější jsem nalepil na madlo nad registrační značku a od první Mimoně drží dodnes jak přilepená.dvorlubor píše:Ja jsem si koupil dve, jednu na vnitrni stranu okna a druhou na ven. Ta vnitrni uz je nalepena, ale ze by to nejak dobre drzelo, to se rict neda.
Hlavni problem je prave v mistech, kde byla samolepka prelozena!!!![]()
Pocitam, ze tu vnejsi si nalepim az tesne pred Mimoni, aby to tam vydrzelo aspon pres vikend![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |