Přední repro na Scoupe
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Přední repro na Scoupe
Čaute lidi, chtěl jsem se zeptat, zda někdo z vás neví jaké repráčky by sedly bez problémů do palubky Scoupe na místo origo, které jsou už těžce po smrti. Nemá stím někdo zkušenost???? Byl bych strašně rád, kdyby někdo pomohl. Zaťal moooc dííík.
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
- Reklama
tak jsem to rozebral a vytáhl a zděsil jsem se. Takovej patvar repráku jsem ještě neviděl. Úhlopříčka na osu otvorů pro šrouby je 120 mm. Ale ty otvory jsou tam jen dva. Rozměr samotnýho repráku je 100 mm v průměru. Hloubka činí 40 mm. Tož fakt nevím.
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Kup si klasický dvoupásmový repráčky a dva rohy zastřihni a máš ten Tvůj patvar!!! Sám sem si to dělal v mím Scupátku!! Tam byly taky ještě papíráky i vzadu sem si tam dal Pioneer!!HolyHole píše:tak jsem to rozebral a vytáhl a zděsil jsem se. Takovej patvar repráku jsem ještě neviděl. Úhlopříčka na osu otvorů pro šrouby je 120 mm. Ale ty otvory jsou tam jen dva. Rozměr samotnýho repráku je 100 mm v průměru. Hloubka činí 40 mm. Tož fakt nevím.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Já tam dal tyto: http://www.hifimarket.cz/shop/detail.asp?product=6482 uštípnul jsem dva rohy a seděj perfektně. Hrajou taky super.
Kdysi Hyundai Scoupé 1.5 (1992) I.gen
-
- **
taky premyslim o vymene prednich repro do palubky a jine do plata. Je fakt ze je to na hovno delany,montazni hloubka je dost mala a prumer magnetu take. Opravdu myslite ze kompa budou lepsi?vejsky do palubovky a woofer do plata? Nebo jsem premyslel take o verzi, koaxy 10mm dopredu,treba tyhle http://www.conrad.cz/koaxialni-reproduk ... m+dp48862/
a do plata jsem chtel nejaky 6*9 ale ty se tam asi nevejdou ,nebo je tam nekdo ma?Tka asi 16,5cm? Diky za rady...
a do plata jsem chtel nejaky 6*9 ale ty se tam asi nevejdou ,nebo je tam nekdo ma?Tka asi 16,5cm? Diky za rady...