Dotazy

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Čert

Dotazy

Příspěvek od Čert »

Dobrý večer, jsem zde zcela nový a vozy Hyundai nedotčený. Přivítám proto jakékoliv rady, názory a odpovědi na mé dotazy (za něž předem děkuji).

Končím s Felicia Combi 1.6 a chci koupit něco, kam by se vešly dozadu 2 dětské sedačky a do kufru složené golfky pro dvojčata. Což jak jsem zjistil, v této cenové kategorii HA umožňuje.

Ze začátku mám pár dotazů:

Existují již crash testy na Nového Accenta?

Co víte o 1.5 diesel, není ten motor moc PILA, která vydrží 3 roky a pak se sesype?

Zatím Dík Čert
Reklama

mirec
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotazy

Příspěvek od mirec »

Čert píše:Dobrý večer, jsem zde zcela nový a vozy Hyundai nedotčený. Přivítám proto jakékoliv rady, názory a odpovědi na mé dotazy (za něž předem děkuji).

Končím s Felicia Combi 1.6 a chci koupit něco, kam by se vešly dozadu 2 dětské sedačky a do kufru složené golfky pro dvojčata. Což jak jsem zjistil, v této cenové kategorii HA umožňuje.

Co víte o 1.5 diesel, není ten motor moc PILA, která vydrží 3 roky a pak se sesype?

Zatím Dík Čert
no kuprikladu Getz ma 4 z 5tich hviezdiciek....takze by som sa nebal zeby accent neziskal minimalne tak isto :) a o motor sa neboj ten urcite vydrzi kym si nekupis nieco dalsie....a nie preto zeby si musel ;)
ja mam accenta 1,5 96rv a motor je uuuplne v poho :) aj ked mam este len 55 tisic :)
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
mario74
**

Příspěvek od mario74 »

mirec ty mas 96 accenta a nabehanych 55tis ? to ho mas doma v obyvacke? :lol: Ja som kupil pred 3tyznami svojho a mal poctivych 195tis :oops:
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
tom

Re: Dotazy

Příspěvek od tom »

Čert píše:Dobrý večer, jsem zde zcela nový a vozy Hyundai nedotčený. Přivítám proto jakékoliv rady, názory a odpovědi na mé dotazy (za něž předem děkuji).

Zatím Dík Čert
Co se týče dieselu, mám accenta už skoro rok, najeto mám necelých 18.000km a motor běží pořád stejně. Je ale fakt že motor je slušně nabroušenej, neznam jinej koncern, kterej by do téhle kubatury napral 110 koní. Předjíždění je bez sebemenších problémů a bez podřazování.
Koncern Renault/Dacia do 1,5 nafty dávají jen 50kW - 70 koní, ale tyhle motory jsou jen 8-mi ventilové, accent je 16-ti ventil s proměnou geometrií lopatek turbodmychadla - proto tak pěkné parametry... A navíc ještě firmy zabívající se chip-tuningem dokáží z původních 81kW/235Nm dostat 96kW/270Nm (což myslím že už je na hranici možností ale asi i životnosti) - do chiptuningu bych určitě nešel, pro Accenta je naprosto zbytečný.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW

Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“