Konečně jsou na Autě
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Konečně jsou na Autě
Tak Koněčně jsem hodil ty svoje nové 17 na Autí ...Zatím se s nimi jezdí bez problemu...A při jízdě ve městě sklízím velke obdivy
- Reklama
Za kola jsem dal 18 500 jsu uplně nove...koukam že ty tu jsi tak asi nejbliž mě K Rožnovu Jinak na ty nase cesty to bude supr mam tam profil 40 ale zatim v kliduJiří píše:Tak to je bomba!!!Kolik tě stály,no akorát ten profil na ty naše valašské cesty moc není.
Naposledy upravil(a) Davepic dne 26 dub 2007, 20:09, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
ty se máš.. fakt vypadaj libově.. koukám že i s těma šroubama si problémy vyřešil.. a musim uznat.. jsou to jedny z mála NElímcovejch kol, co se mi fakt hoooooodně zamlouvaj.. tak ať je nikde nedrbneš jako občas já hehe
nádherná kolečka, krásně autu sedí dokonce jsem tvé autí našel v galerii z kopřivnického tuningu na www.tuning.cz
Hyundai Accent 1.5 Clean Silver
Dalsi co ma 17ky=)
Vitej k nam do klubu=) Hosi no nevim mam taky 40 profil a obcas trpim i za auto hlavne kdyz jama k jame pada=(((
Tak jako ty MatasZ bych nechtel skončit to bych se asi rozbrečel a vyškubal si všechny vlasyMartasZ píše:ty se máš.. fakt vypadaj libově.. koukám že i s těma šroubama si problémy vyřešil.. a musim uznat.. jsou to jedny z mála NElímcovejch kol, co se mi fakt hoooooodně zamlouvaj.. tak ať je nikde nedrbneš jako občas já hehe