svíčky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
svíčky
Čauky.
Potřebuju vyměnit svičky na lantře, ale vůbec nevím jaké použít. Můžete mi poradit? Díky.
Potřebuju vyměnit svičky na lantře, ale vůbec nevím jaké použít. Můžete mi poradit? Díky.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
pokud potřebuješ poradit přesné označení - stačí se mrknout na ty, co máš v autě...
Ale předpokládám, že potřebuješ poradit značku. Tak určitě nekupuj nic ČESKÉHO !!!!!!!!!!!! na Hyudai je katastrofa dávat nějaké Brisk atd..
Nejlepší, které na Hyundai můžeš dát a které ti rád doporučím jsou Japonské NGK Mám je také a kromě plné funkčnosti a plynulosti chodu motoru ještě nepatrně zvyšují výkon !! Možná jsou o něco dražší, než běžné, ale určitě se vyplatí !!!!!
PS: Doporučuji sehnat i kompletní kabeláž od a do rozdělovače a zase vše od NGK (to ale půjde špatně sehnat)
Ale předpokládám, že potřebuješ poradit značku. Tak určitě nekupuj nic ČESKÉHO !!!!!!!!!!!! na Hyudai je katastrofa dávat nějaké Brisk atd..
Nejlepší, které na Hyundai můžeš dát a které ti rád doporučím jsou Japonské NGK Mám je také a kromě plné funkčnosti a plynulosti chodu motoru ještě nepatrně zvyšují výkon !! Možná jsou o něco dražší, než běžné, ale určitě se vyplatí !!!!!
PS: Doporučuji sehnat i kompletní kabeláž od a do rozdělovače a zase vše od NGK (to ale půjde špatně sehnat)
Bosch SUPER 4
Po "dlouhodobém výzkumu" a zkoušení různých typů svíček pro Lantru jsem nakonec skončil u Bosch SUPER 4( čtyřbodové kostření), je zajímavé, že od BRISKU - tuningové byly nejhorší.
Testováno bylo : studené starty... - 15°C, volnoběh, přechody z 1-4, 4-2 stupeň, akcelerace, karbon při po studených jízdách. a hlavně spotřeba o neuvěřitelný 1L dolů, ale podotýkám po seřízení a kontrole na TESTERU. Je nutné vyhledat podle katalogu na patřičný model. Jsou sice trochu dražší ale vyplatí se , cca 120kč..1ks.
LANTRA 94 1.6 16V GLS
Testováno bylo : studené starty... - 15°C, volnoběh, přechody z 1-4, 4-2 stupeň, akcelerace, karbon při po studených jízdách. a hlavně spotřeba o neuvěřitelný 1L dolů, ale podotýkám po seřízení a kontrole na TESTERU. Je nutné vyhledat podle katalogu na patřičný model. Jsou sice trochu dražší ale vyplatí se , cca 120kč..1ks.
LANTRA 94 1.6 16V GLS
svíčky
Čauky.
Ještě jsem se chtěl zeptat co dávají v servisu Hyundai za svičky. Díky.
Ještě jsem se chtěl zeptat co dávají v servisu Hyundai za svičky. Díky.
Zapalovací svíčky
No,koupil jsem si brisk a nastala katastrofa,vůbec mýmu motoru nesedily!!
Špatně motor reagoval na plyn a když byl motor teplý,tak nechtěl vůbec
chytat!!!Tak jsem je vyhodil a koupil nové NGK a mám pokoj!!
Brblá si jako víno a zdá se mi,že i motor je živější!!!!
Takže už jenom NGK
Špatně motor reagoval na plyn a když byl motor teplý,tak nechtěl vůbec
chytat!!!Tak jsem je vyhodil a koupil nové NGK a mám pokoj!!
Brblá si jako víno a zdá se mi,že i motor je živější!!!!
Takže už jenom NGK
svičky
Čauky.
Tak jste mi poradili svíčky NGK. Tak mi ještě poraďte které svíčky jsou nejvhodnější pro motor 1,6 16V 84kw. Děkuju.
Tak jste mi poradili svíčky NGK. Tak mi ještě poraďte které svíčky jsou nejvhodnější pro motor 1,6 16V 84kw. Děkuju.
svíčky
Diky ti mylysi.
Zkusil jsem to najít ale lantru jsem v nabídce nenašel. Jde mi o nejaký přesný typ který je osvědčený.
Zkusil jsem to najít ale lantru jsem v nabídce nenašel. Jde mi o nejaký přesný typ který je osvědčený.