Accent bez klimatizace
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent bez klimatizace
Nazdis Accentaci,
mam Accenta a jedinu chybu, ktoru som pri kupe spravil bola mozno ta, ze tam nemam klimatizaciu a jasne ze mi to vadi len v lete, mozte mi poradit, da sa niekde zohnat dodatocne klima a nemyslim original za 30 tacov
Prosim poradte, da sa napr. pouzit z nejakeho vrakovista alebo neoriginalnu?? Diky za radu
selo
mam Accenta a jedinu chybu, ktoru som pri kupe spravil bola mozno ta, ze tam nemam klimatizaciu a jasne ze mi to vadi len v lete, mozte mi poradit, da sa niekde zohnat dodatocne klima a nemyslim original za 30 tacov
Prosim poradte, da sa napr. pouzit z nejakeho vrakovista alebo neoriginalnu?? Diky za radu
selo
- Reklama
Napadlo mě dvě víka z autochladniček a hadici od větráčků ven Ale těžko říct, jestli do auta, které je bez klimy, půjde namontovat klima z jiného auta - třeba ty dodatečné mají nějak uzpůsobené k té dodatečné montáži, ale jestli to tak půjde i s tou originál ... Chtělo by to postavit vedle sebe 2 stejné auta, jedno s klimou a druhé bez, a pořádně je prolézt, co je kde jinak, navíc, chybí a podle toho buď koupit, nebo nekoupit tu z vrakáče... i když myslím si, že by to mělo být defacto stejné - přece nebudou vyrábět od základů jiný model pro klimatizaci a jiný pro verzi bez, že..., takže je ještě otázka, jeslti se oplatí kupovat klimu z vrakoviště...
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
no ja mam s klimou a rozdil je asi taky v řj protože ten kompresor třeba spíná jen když jedete víc jak 10km/h nebo tak nak a kdyz mate nizke zatizeni,kdyz se jede do kopce tak se klima vypne no plus asi teplotní čidla atd.,jinak výparník se dává jak je schránka spolujezde a akorát se vymění středový spojovaví díl za ten výparník no jinak bys asi musel vrtnout díru do kastle atd ale podle mě by se to dalo snad akorat bych volil klimu jen pro accent
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
No veru, myslel som si ze to bude v pohodke auto som kupil minuly rok na jesen, a povedal som si na co klima, ved cez leto pojdem len tak cez mesto zesa mi nestihne ani zahriat motor....
No za posledne dva tyzdne vidim ze som spravil velku chybu
ale za to mam manualnu aktivnu klimu riadenu klukami.... Je mi teplo? nuz obidve okna dole
Este som rozmyslal ci by nebolo lepsie zebych si dal dole celne sklo Fuuuu... to by bola parada
No len co na to povie spotreba netusim
No za posledne dva tyzdne vidim ze som spravil velku chybu
ale za to mam manualnu aktivnu klimu riadenu klukami.... Je mi teplo? nuz obidve okna dole
Este som rozmyslal ci by nebolo lepsie zebych si dal dole celne sklo Fuuuu... to by bola parada
No len co na to povie spotreba netusim
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Cau hosi, no ja mam r.v.05 a ked porovnam auto s klimou a bez klimy, rozdiel je ze mam v predu hned vedla chladica volne miesto na dalsi od klimy a kompresor, pretoze su tam privedene hadicky a kable, takze su na takuto moznost podla mna pripraveny aj v servise?! Ja som sa na to aj pytal, takze by nebol ziaden problem, len tych 30 tacov co by to stalo sa mi nechce do toho vrazit takze tak
Klima je klima, uz 13 let bez ni nemuzu zit:) btw, kompresor spina i na volnobeh, bezi porad. Jedina moznost je sehnat accenta bouranyho na zadek a klimu z nej vyndat, mohlo by to bejt za hubicku a par dilu k tomu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
kompresor teda porad nebezi cetl jsem si to na hmaservice.comHardcam píše:Klima je klima, uz 13 let bez ni nemuzu zit:) btw, kompresor spina i na volnobeh, bezi porad. Jedina moznost je sehnat accenta bouranyho na zadek a klimu z nej vyndat, mohlo by to bejt za hubicku a par dilu k tomu.
A co když auto stojí na místě v koloně????? Klima normálně funguje.Lazo píše:no ja mam s klimou a rozdil je asi taky v řj protože ten kompresor třeba spíná jen když jedete víc jak 10km/h nebo tak nak a kdyz mate nizke zatizeni,kdyz se jede do kopce tak se klima vypne no plus asi teplotní čidla atd.,jinak výparník se dává jak je schránka spolujezde a akorát se vymění středový spojovaví díl za ten výparník no jinak bys asi musel vrtnout díru do kastle atd ale podle mě by se to dalo snad akorat bych volil klimu jen pro accent
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
no když to stoji tak funguje proste to ma naky mody kdy spina a kdy ne precti si to na hmaservice ja tu klim uzatim moc nepoustel pac neni jeste vycistena tak nevim ze zkusenostitom píše:A co když auto stojí na místě v koloně????? Klima normálně funguje.Lazo píše:no ja mam s klimou a rozdil je asi taky v řj protože ten kompresor třeba spíná jen když jedete víc jak 10km/h nebo tak nak a kdyz mate nizke zatizeni,kdyz se jede do kopce tak se klima vypne no plus asi teplotní čidla atd.,jinak výparník se dává jak je schránka spolujezde a akorát se vymění středový spojovaví díl za ten výparník no jinak bys asi musel vrtnout díru do kastle atd ale podle mě by se to dalo snad akorat bych volil klimu jen pro accent
- mylys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechal jsem si do Getze namontovat novou klimu dodatecne a pohoda.
Bacha na to aby kdyz si pak treba sectetete cenu za bourane auto, vymenu klimy, pak treba jeste nejake preprogramovani RJ v autorizovanem servisu, pripocitate k tomu likvidaci zbytku bouracky a spoustu sveho volneho casu aby ta klima nevysla draz nez nova s 2 letou zarukou .
Bacha na to aby kdyz si pak treba sectetete cenu za bourane auto, vymenu klimy, pak treba jeste nejake preprogramovani RJ v autorizovanem servisu, pripocitate k tomu likvidaci zbytku bouracky a spoustu sveho volneho casu aby ta klima nevysla draz nez nova s 2 letou zarukou .