Dálkové ovládání k Sonatě ...?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Dálkové ovládání k Sonatě ...?
Mám origo dálkové ovládání k Sonátě.(viz obr.)Tlačítko u diody slouží k aktivaci a deaktivaci alarmu + centrálnímu zamknutí.Po stisknutí se ozve zvuk sirény a dvakrát se rozsvítí blinkry.Zatím OK .Na co je však druhé tlačítko .Po zmáčknutí se jen rozsvítí blinkry a to je vše.Na co opravdu slouží .Poradte.
Nic není takový jak vypadá.
- Reklama
Čidla nemám.Zatím mám doměnku,že po stisknutí se deaktivuje alarm,ale auto zůstane pořád zamčené.Snad .Zamčení je vyzkoušeno,ale alarm .Josef píše:U ochcávky třeba slouží k vypnutí vnitřních čidel hlídání prostoru - když tam třeba necháš psa, aby ti nespustil alarm. Pokud nemáš vnitřní čidla, tak u tebe pravděpodobně k ničemu
Nic není takový jak vypadá.
Tak to vyzkousej ... Zamkni se ve vnitr a zkus to ...Comic píše:Čidla nemám.Zatím mám doměnku,že po stisknutí se deaktivuje alarm,ale auto zůstane pořád zamčené.Snad .Zamčení je vyzkoušeno,ale alarm .Josef píše:U ochcávky třeba slouží k vypnutí vnitřních čidel hlídání prostoru - když tam třeba necháš psa, aby ti nespustil alarm. Pokud nemáš vnitřní čidla, tak u tebe pravděpodobně k ničemu
Jo a jeste k tomu kufru ... nekdy (u nekterych alarmu) se ta funkce dela na delsi zmacknuti ... (dyl jak 2 sec. )
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
DO Sonata
Ahoj, já mám sice alarm od Jablotronu, ale to první kdy mi to jen 2x rozsvítí blinkry, tak to kompletně uzavře dveře a hlídá komplet celé auto. To druhé tlačítko zamkne dveře a hlídá jen venek - vnitřní prostor, jak tu již někdo psal, nechá vnitřek bez aktivace. Tak Ti to snad pomůže.
- Alfonzo V6
- *
- Kontaktovat uživatele:
dálkové ovládaní sonaty
taky mám takové dilema,ale s tím rozdílem,že mám čtyři tlačítka a u dvo jsem taky nezlistil,jestli se něco děje,nevěděli to ani prodejci,jak jsem ji kupoval