Zasterky (alias lapace necistot ;-) )
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Zasterky (alias lapace necistot ;-) )
Ahojte. Nemate niekto domontovane zasterky? Silne nad tym uvazujem. Dost casto teraz prsi a blato mam vyhadzane az do pol karoserie.
Ak to ma niekto domontovane, dajte foto a kde ste to zohnali, pripadne ci si dat original z Hyundai servisu.
Ak to ma niekto domontovane, dajte foto a kde ste to zohnali, pripadne ci si dat original z Hyundai servisu.
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
- Reklama
ano, ano tak som si myslel, ze by to mohlo byt. idem si to dat domontovat. Vdaka za tip.peaty píše:Ja mam zasterky original od hyundai-u. Vsetky styri. Ak chces, tak pozri do temy Novy hyundai accent a tam na 55 strane je foto mojho auticka. Su tam vidiet aj tie zasterky trosku...
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
Nechal jsem si je dodatečně namontovat, stálo mě to okolo 1.300,-Kč, protože to namontovali během chvilky byla práce zadara. Vypadají pěkně, nejsou to žádné plácačky. Montáž je jednoduchá, kdyby nebylo auto v záruce namontuju si je sám.
Hyundai Accent 05/2007
1.5 CRDi, Elegance, Celadon Blue
TomTom GO 930
1.5 CRDi, Elegance, Celadon Blue
TomTom GO 930
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
zasterky mam rovno od vyroby - na predchadzajucom aute (Ford Fiesta 2006) sa mi osvedcili. Pomahaju nielen proti spine, ale proti kamienkom (nenaraza to odspodu do prahov
trochu ma ale mrzi, ze sa spini (dost) zadna cast - miesto kde je znacka a madlo kufru... ma niekto namontovany spojler? mozno to prudenie vzduchu je ine.. premyslam bud nad tym spojlerom alebo nejakym difuzorom na spodok auta (pod zadny naraznik)
takisto seriozne ovazujem o kryte motora, mate niekto nieco take namontovane?
trochu ma ale mrzi, ze sa spini (dost) zadna cast - miesto kde je znacka a madlo kufru... ma niekto namontovany spojler? mozno to prudenie vzduchu je ine.. premyslam bud nad tym spojlerom alebo nejakym difuzorom na spodok auta (pod zadny naraznik)
takisto seriozne ovazujem o kryte motora, mate niekto nieco take namontovane?
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ta cena je ale podla mojho vkusu dost prehnana, pytat za 4 zasterky vyse 2000 Sk je hyenizmus. Stale sa ich snazim zohnat niekde na nete v e-shope ale je to marne. Taktiez za deflektory podla cennika okolo 2400 Sk (neviem presne tu cenu). Alebo som sam a saam komu sa tie ceny nepacia?
Hyundai Accent, 1,4 Elegance - Ebony Black
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
v CR stoja 1800 Kc za 4 , myslim ze to nie je nijak vysoka suma. e-Shop Autostyl Brno (www.autostyl.cz) ich ponuka za 601 par, teda 1200 Kcatrex píše:Ta cena je ale podla mojho vkusu dost prehnana, pytat za 4 zasterky vyse 2000 Sk je hyenizmus. Stale sa ich snazim zohnat niekde na nete v e-shope ale je to marne. Taktiez za deflektory podla cennika okolo 2400 Sk (neviem presne tu cenu). Alebo som sam a saam komu sa tie ceny nepacia?
Ja som ich dostal gratis
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
tak to mas pravdu. Moj predajca mi sam povedal ze nech to cez nich neberem lebo je to drahe ako slak a odporucil mi firmu ktora mi ich zozenie a namontuje za cca 500 Sk. Ked sa vratim z dovolenky hned ich nahodim a dam sem foto....atrex píše:Ta cena je ale podla mojho vkusu dost prehnana, pytat za 4 zasterky vyse 2000 Sk je hyenizmus. Stale sa ich snazim zohnat niekde na nete v e-shope ale je to marne. Taktiez za deflektory podla cennika okolo 2400 Sk (neviem presne tu cenu). Alebo som sam a saam komu sa tie ceny nepacia?
Hyundai Accent 1.5 CRDi, noble white
zasterky
Ahoj xyz23, tak ticho zavidim ze ti dovolenka trva uz skoro mesiac, ked sa teda vratis, hod sem kontakt na ten shop kde sa daju kupit zasterky za normalnu cenu, taktiez foto jak to asi vypada.. dakujem
Hyundai Accent, 1,4 Elegance - Ebony Black
Re: zasterky
Já je koupil tadyatrex píše:Ahoj xyz23, tak ticho zavidim ze ti dovolenka trva uz skoro mesiac, ked sa teda vratis, hod sem kontakt na ten shop kde sa daju kupit zasterky za normalnu cenu, taktiez foto jak to asi vypada.. dakujem
http://www.e-shop.autostyl.cz/?menuid=7 ... page=zbozi
Accent 1,5 CRDi VGT elegance Gold Beige
Zásterky
Dnes som si nechal namontovať zásterky. Odporúčam tým, ktorí si ešte nekúpili auto a chcú mať zásterky vo výbave, aby nečakali a nenechali si ich namontovať dodatočne. Zbytočne sa predražia kvôli montáži. Mňa to vyšlo o 1000 sk viac
Hyundai Accent 1.4
Elegance - Space Silver
Elegance - Space Silver
ja si je namontoval sam, je to na 20 minut prace, nic se nikde nevrtá jen se povolí pár šroubků a zase utáhne... zvládne to každý aspoň trochu zručný člověk.Andy4 píše:Pri garančke na 30 000 KM som ich kúpil u predajcu a dal som ich technikovi pri preberaní vozidla. Namontovali to grátis ...stáli 900,-SK, pultová cena mierne nad 1000,- ale kedže s ním dobre vychádzam tak bol ústretový.
Accent 1,5 CRDi VGT elegance Gold Beige