Problém: Potřebuju nutně opravit vejfuk!!!!

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Problém: Potřebuju nutně opravit vejfuk!!!!

Příspěvek od Yurii »

Ahoj hoši, dlouho jsem to odkládal až to přišlo, ten bastl vejfuk co na autě mam evidentně nerozdejchal náš pobyt na šumavě kde jsem ho asi na nějákym šutru na lesní cestě málem urval... :cry:
Všiml jsem si toho až dneska v práci když mi šéf kritizoval jak mam ten vejfuk nízko, aby ne když mam ohnutej a částečně urvanej ten věc na kterym drží zadní díl vejfuku. Vypadá že každou chvíli spadne... :cry: :cry: :cry: :cry: V sobotu potřebuju s autem nutně zase na týden odjet a nechci riskovat že bych ho někde po cestě urval úplně :-(
Proto potřebuju NUTNĚ někoho kdo by mi ten výfuk v pátek opravil a když už jsme u toho tak taky zkrátil, vůbec nejlepší by bylo udělat celej zadní kus potrubí před tlumičem novej. Neznám nikoho tdy v Praze kdo by to mohl udělat prosím pomozte.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Reklama

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

myslim ze se v praze neco najde, zkus vygooglit nakou rychlovymenu vyfuku! Jen v cesky lipe znam dve, kde ti to jeste tyz den, maximalne druhej den opravej, temer cokoliv udelaj!

Nebo prip. je takova i v Liberci, takze v praze, myslim ze no problem!
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep
Moderátor

I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Ty seš ďábel, ten první servis co jsi našel je u nás v ulici ;) Černá Ofce boduje :wink:
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
black_sheep
Moderátor

Yurii píše:Ty seš ďábel, ten první servis co jsi našel je u nás v ulici ;) Černá Ofce boduje :wink:
:shock: :shock: me uz tohle neprekvapi pred cernou ofci neschovas nic 8)

ostatne moje vestecka koule prozradi o kazdym vsecko, treba namatkove zkusime nakyho clena fora.... tak pozooor: na parkovisti v Letnanech po levy strane stoji fialove scoupe GT vladi burese... :lol: trefil jsem se?? mno pac prselo tak bude ten listecek za steracem s reklamou na naky festak ci co pekne rozprselej! :roll: :lol: :wink: 8)
I cars
Lukino
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukino »

no nějak Ti ta gule neukazuje dobře páč kdyby jo, tak by jsi zaznamenal mojí Sonatu opodál ....
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“