nema někdo na prodej mlhovku na sonatu ? popř. kolik stoji na vrakačí ?? ja na vrakáč to mám 120 km v jednu stranu ...
[/list]
mlhovka
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
- Bruce Lee
- **
- Kontaktovat uživatele:
mlhovka
Vypadá to na origo Hella COMET 300(1NB007 360-021).Je rozlišený na levý a pravý.13.1.2004 stál 1.661,-Kč.Což je dost!To sklo je kompaktní se zadním tělesem.Z vrakáče je riziko,že zadní část bude prohnitá...???
mlhovka
Bruce Lee : díky za tip myslím že na skle bylo něco o made in austria, kuknu na druhou ta je v poho, to mam totiž z druheho auta na ND, a dneska jsem se ptal u Prokeše - což víš kde je a řekli mi že prej na můj typ neexistuje jedině na novší ročník za 2100 kč bez DPH jedna ... tož víš asi kde je můžu poslat ale kdybys měl cestu kolem Olomouce můžeš se mi zeptat v autoladu, jinak přemýšlím tam narvat
http://dt-autostyle.com/pd339948014.htm?categoryId=8
jen jsem ještě nekoukal na přesný rozměr
http://dt-autostyle.com/pd339948014.htm?categoryId=8
jen jsem ještě nekoukal na přesný rozměr
- Bruce Lee
- **
- Kontaktovat uživatele:
mlhovka
Vypadá zajímavě a snad bude kvalitní a výkonná.Taky jsem tehdy navštívil Prokeše a"snažil"se mi tam vnutit mlhovky z nových modelů za nekřestanské peníze...Ta Hella sice není až tak levná ale je kvalitní a má tradici.Mám katalogy sortimentu(dělají jak pro Škodu,BMW,...).Bohužel na Olomouc nepojedu.Není "love"není muzika.A momentálně ani čas.Jsem zvědavý a budu sledovat jak tě uvidím s těma mlhovkama...Už mám takový tik na značku Hyundai a cestou vždy sleduji Hyundaiky v okolí.
Bývalý kamarád tu má bílou Lantru-sedan se střešním oknem.A jeden taky bývalý kolega z práce zase bílou Sonátu.
Bývalý kamarád tu má bílou Lantru-sedan se střešním oknem.A jeden taky bývalý kolega z práce zase bílou Sonátu.
mlhovka
Bruce Lee
: no nevím jestli moje auto znáš, ale tak brzo mně s mlhovkama asi neuvidíš, je moc mala ta původní je na šířku 14,5 cm a ta jen 9,8 ... což je trošku rozdíl tak nevím jak by to vypadalo
no ja moc po ostatních sonatach nekoukam bo po Těšíně jezdí jen 3, + jedna bíla starší .... ale Tvůj vůz je nepřehnutelny
: no nevím jestli moje auto znáš, ale tak brzo mně s mlhovkama asi neuvidíš, je moc mala ta původní je na šířku 14,5 cm a ta jen 9,8 ... což je trošku rozdíl tak nevím jak by to vypadalo
no ja moc po ostatních sonatach nekoukam bo po Těšíně jezdí jen 3, + jedna bíla starší .... ale Tvůj vůz je nepřehnutelny