vymena pruzin...co k tomu treba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
vymena pruzin...co k tomu treba
tak asi zase otvorim jedno tema naviac, kedze je toho tu uz dost...ale predsa no nehadzte po mne kamenmi vie mi niekto poradit co mi bude treba na vymenu pruzin ? okrem stahovaku na pruziny....na hmaservice som na to kukal a kukal a tam som videl ze nejaky spec. pripravok ale neznam co to je....takze kto ma skusenost s vymenou ? poradte pjosiiim
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
- Reklama
hever, lepsi je zvedak na cely auto, ty stahovaky jinak ti pruzina rozbije zuby. Nejaky klice na vytazeni mc. phersonu ven, bohuzel to musi ven i s tlumicem. Rovnou zkontroluj jak jsou na tom loziska nahore na hornim ulozeni mc. pherson. Vzadu asi totez. Akorat tam neni lozisko.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
no tak nejaky klice ma napadly taky tak....ale konkretne ci to su nejake speci alebo stacia gola kluce ? ako najviac sa trapim tym hornym ulozenim ze ci tam nie je nejaka speci sruba ktoru nebudem vediet odmontovat...
jak sa vola ten kluc s cislom 09545-21000 a kolko by ma mohol stat ? ja uz asi aj tusim ale aspon velkost by som potreboval vediet resp...jak si to riesil ty ?
jak sa vola ten kluc s cislom 09545-21000 a kolko by ma mohol stat ? ja uz asi aj tusim ale aspon velkost by som potreboval vediet resp...jak si to riesil ty ?
Sonata 2,4 2006 Elegance