Distanční podložky

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Distanční podložky

Příspěvek od Yurii »

Zdarec hoší, mám ve škole přístup k soustruhu tak si uz docela dlouho pohravam s myslenkou udelat si distancni podlozky pod kola, jen tak něják nevím.
Materiál - v úvahu beru dural(lehkej, drazsi) hlinik (lehkej snadno opracovatelnej ale casem se vyklepe :( )
premyslel jsem sehnat material tady:http://www.ferona.cz
S rozmerama si hlavu nedelam jelikoz na zadnich kolech momentalne 5mm distancky mam takze je proste zmerim a udelam podle nich.
Kdyby mel nekdo zajem, muzu mu udelat nakres jak to bude vypadat delanej nejspis ve VARIcadu.

Jak moc budu s těma podložkama akční se uvidí až budu mít ty nový kola na autě, trochu se totiž obávám že budou mít špatné ET a budou moc zalezlý vevnitř :(

EDIT:
Jeste mne napadlo: Je mozny nejak vymenit stefty na prichyceni zadnich kol za delsi aby nebyl problem pri uchycovani treba 10mm podlozek? Zda se mi ze by pak matky byly na moc malinkatym kousku zavitu kdybych nechal puvodni stefty.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Reklama

MichaelS
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichaelS »

No já si nechal dělat podložky v Chromcadelic v Ostravě na zadek 30mm na každé kolo a mám kola ET35 a je to akorát!! Jinak jsou ty kola moc zalezlý!!JKe to tak dva roky zpátky a jsou z duralu.
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Podložky-dát je na své auto,tak mám po dovolené ubroušené nejen lemy,ale asi celé blatníky. :oops: Je vidět,že nemáte manželky a děti-ty vám k autu snesou tolik věcí na dovolenou,že doma zůstávají jen prázdné místnosti. :lol: Tady je snímeček-při nakládání jsem jen sledoval,jak pneu mizí v blatníku a z auta se stává žehlička-tohle je z minulého roku,ale tenhle rok má auto(a manželka 8) )rekord-po naložení jsem přišel s metrem a..........spodek auta byl 5cm nad zemí(a to jsem v něm neseděl ještě já) :lol: .Z ostatních osobáků se na mě dívali jako z autobusu a já se snažil odolat pokušení použít místo předjíždění,PODJÍŽDĚNÍ ostatních aut. :D

Karamba,nejdou mě vložit fotky :evil: .Ale problém není u mě :( .Tak fotku dám snad dodatečně. :?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“