Šasy
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Šasy
Zdravím všechny. Prosím o radu, případně pomoc. Včera jsem měl drobnou kolizi, narazil jsem čumákem do boku projíždějícího auta, které jelo z mé pravé strany. Narazil jsem svým levým předním rohem. Bylo to z rozjezdu, čili minimální rychlost. Výsledek: zlomené světlo, nalomený nárazník a (to je to nejhorší) asi hnuté šasy. Pravé přední kolo dře o zadní stranu blatníku. Ted otázka,co s tím?Vyplatí se to opravovat?Pokud ne,kolik za to můžu dostat? Je to Accent třídveřák 95 ročník, 1,3i
Accent 95, 1,3
- Reklama
Tak sasi sis asi nezahnul protoze to tohle auto nema je to samonosna karoserie ale mozna je jenom zahly rameno alebo horsi pripad zahnul si i vnutorni blatnik tam kde to drzi rameno ani jedno ani druhe neni az tak zly ale stym druhym bych se jiste rozmyslel jestli to ma smysel opravovat a kdyz musis na stolicu tak to vyjde asi dost draho
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šasy
No pokud chceš nárazník, tak tam přesně na tvůj typ mám.Khejmll píše:Zdravím všechny. Prosím o radu, případně pomoc. Včera jsem měl drobnou kolizi, narazil jsem čumákem do boku projíždějícího auta, které jelo z mé pravé strany. Narazil jsem svým levým předním rohem. Bylo to z rozjezdu, čili minimální rychlost. Výsledek: zlomené světlo, nalomený nárazník a (to je to nejhorší) asi hnuté šasy. Pravé přední kolo dře o zadní stranu blatníku. Ted otázka,co s tím?Vyplatí se to opravovat?Pokud ne,kolik za to můžu dostat? Je to Accent třídveřák 95 ročník, 1,3i