Hoškovice
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoškovice
Sme si byli v sobotu trochu zařádit v Hoškovicích.. já jedno Subaru Impreza GT 185kW a Honda Civic Type-R 147kW
Moje auto vypadá nejvíc jako sporťák a jede nejhůř.. ale ještě má jedno nej.. teda víc.. je nejnižší a nejdelší A nejhlučnější ale v tom dešti sem muziku moc nepouštěl..
O Subaru už sem tu toho napsal dost a ten Civic, o něm sem se taky rozplíval
Tak tady pár fotek, který urkitě Hardcam nikde nevyslídil, páč jsou ještě horký z céda
Moje auto vypadá nejvíc jako sporťák a jede nejhůř.. ale ještě má jedno nej.. teda víc.. je nejnižší a nejdelší A nejhlučnější ale v tom dešti sem muziku moc nepouštěl..
O Subaru už sem tu toho napsal dost a ten Civic, o něm sem se taky rozplíval
Tak tady pár fotek, který urkitě Hardcam nikde nevyslídil, páč jsou ještě horký z céda
- Reklama
Martasz si hral na stoparku: pane, vy mate ale hezky auto, hodite me do Bolky?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Wou, velmi pekne fotky...
To bolo fotene asi velmi velkym fotakom... Alebo profesionalom?
Nice...
Je tam jedna fotka z ktorej som odpadol, 10. fotka... Civic na lavej strane fotky, okolie rozmazane a Civic je nadherne vidiet. mnam
Nice...
Je tam jedna fotka z ktorej som odpadol, 10. fotka... Civic na lavej strane fotky, okolie rozmazane a Civic je nadherne vidiet. mnam
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Za tu sem dostal pochvalu.. páč tu sem fotil já, pan fotograf se chtěl taky svíztEngineer píše:Wou, velmi pekne fotky...
Nice...
Ani nevim jak se to povedlo.. no foťák je z těch lepších ale levnějších.. nevim přesně.. ale objektiv to má jako kráva
-
- Kontaktovat uživatele:
A pán vystoupil a řekl, ať se tam hodim sám.. a tak sem si fakt lítal po letišti a po pár minutách sem mu to vrátil, nekecám.. celej sem se klepal a říkal, že tohle auto opravdu nejni pro mě.. to turbo, ten záběr.. to je fakt mega brutalitaHardcam píše:Martasz si hral na stoparku: pane, vy mate ale hezky auto, hodite me do Bolky?
MartasZ: Teraz opat prezeram foto Nice, a pozeram tvoje auto... Toto mas zimne ALU?
Ze kde sa stratili tie krasne kolesa co si mal...
BTW: Zavolaj nabuduce aj nejakeho H-ckara s Accentom, alebo Feldu aby si tam nebol najpomalsi
BTW: Zavolaj nabuduce aj nejakeho H-ckara s Accentom, alebo Feldu aby si tam nebol najpomalsi
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo.. to jsou zimáky.. letňáky mám doma a čekám až bude v pneuservisu trochu klid, abych je zul a připravil na stříkání.. půjdou zas do jiný barvy.. a pak opět na leštění límcůEngineer píše:MartasZ: Teraz opat prezeram foto Nice, a pozeram tvoje auto... Toto mas zimne ALU?
No byl sem sice nejpomalejší, ale to je jedno.. ještě tam chyběl Golf IV GTi.. ten nevim kolik má.. ale myslim že nějakých 180 koní
To už fakt nemá cenu řešit tu moji výletní placku