Zavada vstrekovania Matrix 1.5 CRDi 60 kW

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
rastos
**

Zavada vstrekovania Matrix 1.5 CRDi 60 kW

Příspěvek od rastos »

Tak mame prvu zavadu na sluzobnom Matrixe. Nabehanych 117.000 km, spod vtrekovacieho cerpadla BOSCH zacala unikat nafta. Auto ide uplne normalne, akurat je citit zapach nafty a pri otvoreni kapoty je tam zatecene. Cerpadlo ide buduci tyzden do opravy, mali by ho pretesnit, tak uvidim, ake "mastne" to bude. Novy by stal mozno aj 40t Sk.
Naposledy upravil(a) rastos dne 01 úno 2008, 21:38, celkem upraveno 1 x.
Reklama

rastos
**

Příspěvek od rastos »

Zavada opravena, vstrekovacie cerpadlo pretesnene + vymeneny v nom nejaky hriadel; cena opravy cca 10.500 Sk, zaruka 1 rok.
MRAVEC MIRO
*

Příspěvek od MRAVEC MIRO »

TAK SA MI ZDA PANI ZE TIE NASE MATRIXI SA NEJAK MOC KAZIA.MNE TIEZ SKUSAL VSTREK KAMARAT TAK ZE ODPOJIL PREPADY NA TRYSKACH A KONIEC ZABLENDOVAL A POTOM SOM NASTARTOVAL JEDEN TROCHU AKO KEBY CURAL TAK MA POSTRASIL ZE MOZNO JE ZLA ALE ABY SOM DAL PRISADU A MOZNO SA ROZBEHA.STRASNE TAZKO MI STARTOVAL A VO STVRTOK SOM UZ NENASTARTOVAL KED SOM ISIEL S PRACE.ISLO MA ROZTRHNUT OD JEDU,ALE KED MI ODSKUSAL TU TRYSKU A DAL SOM TU PRISADU DO NAFTY AKO KEBY TO POMOHLO METRIX STARTUJE NORMALNE.NEVIEM CO MU BOLO A DO KEDY TO VYDRZI.
rastos
**

Příspěvek od rastos »

Kolko mas na nom najazdenych km?
MRAVEC MIRO
*

Příspěvek od MRAVEC MIRO »

97000 Km ale taha dobre.Dal som si ho preverit v servisu a ma povedali ze jeden uz bol meneny pri 65000 Km
Odpovědět

Zpět na „MATRIX“