SEZNAM
Bílá
Kubele 2004 2x
Selshig 1x
Strato 1x
MadMaxx 1x
Černá
MadMaxx 1x
vipe 1x
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Dobrá pokud to myslíš vážně tak mi pošli na SZ "Předmět SAMOLEPKA" a až se sejde počet tak to nechám udělat a potom tě požádám o odresu a způsob předáníMadMaxx píše:velikost 15cm
barva cerna
borec - hyundai
borka - celkem jedno...
Tak jak to je na fotce v "Něco pro zasmání" nebo tak jak to mám tady já černé? jinak podle pokynů víše pošli SZHardcam píše:Beru to presne tak, jak to je....
+ práce + zisk společnosti + náklady na el.+ amortizace stroje+náklady na údržbu + mzdy lidí a je toho více na to nesmíš zapomenoutdraceq píše:Jen drobnost na okraj - jestli se na plotru řeže 1 kus nebo 10 nemá na cenu vliv, rozhodující je plocha výřezu - a pokud to na cenu vliv má, tak je to pouze marketingová strategie dané reklamky. Jinak cena výřezu tohohle motivu při velikosti 15 cm je přibližně 300,- za m2 (kolik jich do toho metru naskládáte, si spočítejte sami, mě se do toho nějak nechce), folie stojí cca 70kč/m2 (bílá nebo černá), a asi 90Kč/m2 jiná barva. No a pak jsou možnosti jako "písková" folie (na skle vypadá jako by byl motiv vypískovaný), stříbrná (chrom), "karbon" a podobně... ty už jsou ovšem trošku dražší... Suma sumárum to dělá asi 300 výřez+70 folie+70 přenoska (pro pohodlnější nalepení) děleno počet kusů na m2 = výsledná cena nálepky.... teď jde o to, kdo to spočítá
aha takto tak se snaž seznam lidí co kdo chtěl máš nahoře a v sekci "coupe" je vlákno "nálepka" tam budeš mít také práci. já dával cenu jakou mi poslali je to oficiální cena žádnou korunu na tom nemámdraceq píše:no tak jo, tak teda já, nopřibližně mi to vychází asi na cenu 15,- Kč/ks bez provozních nákladů (benzín na cestu do reklamky, sáček gumových medvídků pro týpka od plotru
, benzín na cestu z reklamky, poštovné), pokud se bavíme o bílé, či černé variantě.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |