Kožené sedačky
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Kožené sedačky
Prosím o radu nějaké přípravky na údržbu kožených sedaček(značku a název).Děkuji.
Coupe 2003,černá metla
- Reklama
Re: Kožené sedačky
to by aj mna zaujimalo.. na ciernu kozu co je najlepsie.. ale zase aby to nefarbilo tricko.. hehe.. a hlavne, na tie male skrabanceky od gombikov na hrane sedacky pri nastupovani.. to by bolo super vediet ci nieco helpne.. hehMíla001 píše:Prosím o radu nějaké přípravky na údržbu kožených sedaček(značku a název).Děkuji.
- black_sheep
- Moderátor
tos... bila podprsenka, nie?asimo píše:to by aj mna zaujimalo.. na ciernu kozu co je najlepsie..Míla001 píše:Prosím o radu nějaké přípravky na údržbu kožených sedaček(značku a název).Děkuji.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- tom.rockys
- **
- Kontaktovat uživatele:
to asi jo no
2x Lantra 1.6 16V [G4CR], J1, r.v.1992 ( červená ) a 1993 ( modrá )
---
info about my car -->>> http://rockys.lantraweb.net/
---
fotoreportér, kameraman, hlavní grafik & přispívající redakror pro tuningový server http://WWW.EXTRA-TUNING.COM
---
info about my car -->>> http://rockys.lantraweb.net/
---
fotoreportér, kameraman, hlavní grafik & přispívající redakror pro tuningový server http://WWW.EXTRA-TUNING.COM
mozno farebnych potahov.. heh.. ne ne.. dakto sa uz najde.. mozno je prave niekto este vo fabrike na calunenie len nema cas napisat.. verim tomu.. alebo zbehnem d Kcero?hehe.. mozno budu vediet pomoct.. koza je koza.. hahaMíla001 píše:Koukám že ošetřování kůže asi nebude nejsilnější stránkou zdejších členů.
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
odbornik!!!asimo píše:mozno farebnych potahov.. heh.. ne ne.. dakto sa uz najde.. mozno je prave niekto este vo fabrike na calunenie len nema cas napisat.. verim tomu.. alebo zbehnem d Kcero?hehe.. mozno budu vediet pomoct.. koza je koza.. hahaMíla001 píše:Koukám že ošetřování kůže asi nebude nejsilnější stránkou zdejších členů.
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
niekto tu srnadoval a "niekto" to nepochopil..LongStar píše:odbornik!!!asimo píše:mozno farebnych potahov.. heh.. ne ne.. dakto sa uz najde.. mozno je prave niekto este vo fabrike na calunenie len nema cas napisat.. verim tomu.. alebo zbehnem d Kcero?hehe.. mozno budu vediet pomoct.. koza je koza.. hahaMíla001 píše:Koukám že ošetřování kůže asi nebude nejsilnější stránkou zdejších členů.
- black_sheep
- Moderátor
tak ja uz trosku upgradoval a v aute mam kuzi na volantu, radicce i sedackach.. asi od rijna, takze uz muzu dat nejaky platnejsi rady do placu
Mam takovy ten klasicky cerny kozeny paket (viz dole) a nejvic se mi osvedcila kombinace tech ubrousku or Armor All (maj vsude v OBI), se kterejma to vzdyky hezky votru a pak jak ty uterky uschnou tak s nima aplikuju takove mliko na sedacky, od Sonaxu (cerna pixla - ne ta cistici pena). To se mi zda byt nejlepsi z asi tri vyrobku, o jsem vyzkousel.
Mam takovy ten klasicky cerny kozeny paket (viz dole) a nejvic se mi osvedcila kombinace tech ubrousku or Armor All (maj vsude v OBI), se kterejma to vzdyky hezky votru a pak jak ty uterky uschnou tak s nima aplikuju takove mliko na sedacky, od Sonaxu (cerna pixla - ne ta cistici pena). To se mi zda byt nejlepsi z asi tri vyrobku, o jsem vyzkousel.
- Přílohy
-
- interier2.jpg (137.21 KiB) Zobrazeno 1859 x
-
- interier.jpg (146.38 KiB) Zobrazeno 1857 x
I ❤ cars