tiburon V6 GT
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
tiburon V6 GT
tak.. uz vysiel z bodyshopu.. zatial len bodykit.. ale staci na otacanie hlav v centre mesta.. heh.. este cakaju v garazi predna a zadna rozpera na napravy, loga na kapotu a zadny kufor Tiburon.. GT cervene logo, kolesa doraz pridu a pneu.. este sa bude jemne robit kolotoc-tuning.. heh.. par napisov a podobne.. a neskor catback od tokomoto.. a potom predavam.. heh..
tu su fotto.. ale berte s rezervou.. telefonom a z blbeho uhla.. potom poslem viac a s fotakom..
PS: kolesa si nevsimat.. to su zimne.. heh.. vyzera jak traktor teraz..
zatial je tam: ATH naraznik, ibherdesign prahy, zadny naraznik bude upraveny, SFsprintfilter, troska muziky a podobne.. neskor viac..
tu su fotto.. ale berte s rezervou.. telefonom a z blbeho uhla.. potom poslem viac a s fotakom..
PS: kolesa si nevsimat.. to su zimne.. heh.. vyzera jak traktor teraz..
zatial je tam: ATH naraznik, ibherdesign prahy, zadny naraznik bude upraveny, SFsprintfilter, troska muziky a podobne.. neskor viac..
- Reklama
tak tak.. hladal som nieco take decentne ale s respektom.. heh.. toto je asi dokonale.. heh.. nizke, profilovane, carbonove a ani moc nestoji.. no.. pomerne malo.. heh.. na www.carstylingtuning.com toho maju este hodne..Seemann píše:Přesně něco takového jsem si představoval. Jen takový karbonový doplněk vzbuzující respekt.
Krasavica....
To kridlo neviem neviem.... Som za kridlo v pripadoch Subaru pripadne M. Lancer a takych typov.... WRC a bla bla bla
Taketo auticka sa mi lubie "ye*nute" k zemi, krasne prahy + narazniky a samo najdolezitejsie kolesa....
dufam ze inzerat budes davat sem na predaj o par rokov ked budem ment auto
Ked uz kridelko tak nie karbonove, paci as mi toto
To kridlo neviem neviem.... Som za kridlo v pripadoch Subaru pripadne M. Lancer a takych typov.... WRC a bla bla bla
Taketo auticka sa mi lubie "ye*nute" k zemi, krasne prahy + narazniky a samo najdolezitejsie kolesa....
dufam ze inzerat budes davat sem na predaj o par rokov ked budem ment auto
Ked uz kridelko tak nie karbonove, paci as mi toto
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.