Těsnění pod hlavou???snad neeee :(
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Těsnění pod hlavou???snad neeee :(
Zdar všem..mám Coupe 2.0 16v...tak se mi zdá že první technický problemek je na svetě...Dnes večír sem náhodně prošel kolem auta když byl natočenej motor a s hrůzou jsem zjistil že mi podivnym způsobem cáká voda z vejfuku.Okamžitě jsem letěl k motoru a prohlížel nádržku s nemrznoucí směsí do chladiče aaale bohužel byla tma takže jsem špatně vydel na rysku.I tak se mi ale zdálo že hladina poklesla.Budu na to muset vlítnout hned ráno a zkontrolovat to.i tak mi to ale vrtá hlavou...Z předchozího auta vím že by to těsnění pod hlavou ...Být nemělo...ale co když...Je to podivné protože jízdní vlastnosti jsou zatím skvělé a těsnění pod hlavou by se zaručeně projevilo v brzké době...nebo si myslíte že by to mohlo být treba jen počasím?Myslím vlhkostí,deštěm atd?Jsem z toho guma...díky za názory
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
- Reklama
Re: Těsnění pod hlavou???snad neeee :(
Zas ,tak nebud hrr,protože to dělá jen při volnoběhu a to vždycky než sekeeno píše:Zdar všem..mám Coupe 2.0 16v...tak se mi zdá že první technický problemek je na svetě...Dnes večír sem náhodně prošel kolem auta když byl natočenej motor a s hrůzou jsem zjistil že mi podivnym způsobem cáká voda z vejfuku.Okamžitě jsem letěl k motoru a prohlížel nádržku s nemrznoucí směsí do chladiče aaale bohužel byla tma takže jsem špatně vydel na rysku.I tak se mi ale zdálo že hladina poklesla.Budu na to muset vlítnout hned ráno a zkontrolovat to.i tak mi to ale vrtá hlavou...Z předchozího auta vím že by to těsnění pod hlavou ...Být nemělo...ale co když...Je to podivné protože jízdní vlastnosti jsou zatím skvělé a těsnění pod hlavou by se zaručeně projevilo v brzké době...nebo si myslíte že by to mohlo být treba jen počasím?Myslím vlhkostí,deštěm atd?Jsem z toho guma...díky za názory
motor ohřeje,pak to zmizí,stává se to skoro vždycky u všech benzínů ,je to sražená vlhkost!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: Těsnění pod hlavou???snad neeee :(
v tom případě má ten dvoulitr pěknej kadák protože da voda lítala tak 30 cm za auto...je to divoký...a navíc sem s tim asi kylák a půl takže zas tak studenej asi nebyl..no nevim noivan.raffai@seznam.cz píše:Zas ,tak nebud hrr,protože to dělá jen při volnoběhu a to vždycky než sekeeno píše:Zdar všem..mám Coupe 2.0 16v...tak se mi zdá že první technický problemek je na svetě...Dnes večír sem náhodně prošel kolem auta když byl natočenej motor a s hrůzou jsem zjistil že mi podivnym způsobem cáká voda z vejfuku.Okamžitě jsem letěl k motoru a prohlížel nádržku s nemrznoucí směsí do chladiče aaale bohužel byla tma takže jsem špatně vydel na rysku.I tak se mi ale zdálo že hladina poklesla.Budu na to muset vlítnout hned ráno a zkontrolovat to.i tak mi to ale vrtá hlavou...Z předchozího auta vím že by to těsnění pod hlavou ...Být nemělo...ale co když...Je to podivné protože jízdní vlastnosti jsou zatím skvělé a těsnění pod hlavou by se zaručeně projevilo v brzké době...nebo si myslíte že by to mohlo být treba jen počasím?Myslím vlhkostí,deštěm atd?Jsem z toho guma...díky za názory
motor ohřeje,pak to zmizí,stává se to skoro vždycky u všech benzínů ,je to sražená vlhkost!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ivan má pravdu-buď v klidu.Když nastartuju kupátko,tak i v létě stříká voda z obou výfuků jak z vodovodních kohoutků. Po zahřátí to přestane,je to jen sražený vzduch. Mrkni se po delší jízdě,když by i potom stříkala,pak už by to mohl být problém.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
no doufám že to tak bude...dnes u nás celej den chčije jak z konve a já stál mííírně z kopečka tak mi tam snad nějaká ta voda nateklaa bo tak něco......Ještě jedna menší otázečka...do posilovače volantu patří brzdovka že? u mého bejvalého..Scirocca...ani u BX neblil tak se omlouvám za lajckou otázečku
Voda ti do výfuku nenatekla je to jenom o fyzikálních zákonech!!keeno píše:no doufám že to tak bude...dnes u nás celej den chčije jak z konve a já stál mííírně z kopečka tak mi tam snad nějaká ta voda nateklaa bo tak něco......Ještě jedna menší otázečka...do posilovače volantu patří brzdovka že? u mého bejvalého..Scirocca...ani u BX neblil tak se omlouvám za lajckou otázečku
Akorát,že kvůli téhle srážlivosti u benzínových motorů nevydrží výfuk,tak dlouho jak by člověk čekal,protože voda ho zevnitř normálně vyžere!
A do posilovače patří hydraulický olej(servo) je takový červený,značku
nebo označení ti ted z hlavy neřeknu,brzdovka NEEÉ!
A ještě jednou k té srážlivosti,je to způsobeno tím,že výfuk je studený a při zahřátí se orosí a pak když jde z motoru už teplý vzduch,tak ten teplý vzduch ti tu vodu vytlačuje ven a pak až se ohřeje výfuk,tak i ten zbytek
vody se normálně už vypaří!!Benzíni nemají odchytávací nádobku na tuto
vodu jako dieselové motory!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)