RUČNÍ BRZDA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- chcaldoryny
- *
RUČNÍ BRZDA
Přeji hezký den,
kamarádi potřebuji informaci, chci vyměnit komplet lanka i s bovdenem u ruční brzdy na mém voze. Je v tom nějaká zapeklitost?? Nebo to jde vyměnit "normálně" bez nějakých rucelámajících specialit?? Ty stávající jsou nějaké vytahané.
kamarádi potřebuji informaci, chci vyměnit komplet lanka i s bovdenem u ruční brzdy na mém voze. Je v tom nějaká zapeklitost?? Nebo to jde vyměnit "normálně" bez nějakých rucelámajících specialit?? Ty stávající jsou nějaké vytahané.
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
- Reklama
- chcaldoryny
- *
Aldiku, dej mi e-mail. adresu na ojarda@seznam.cz ,zájem bych měl. Tam se domluvíme.
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
- chcaldoryny
- *
chcaldoryny píše:Aldiku, dej mi e-mail. adresu na ojarda@seznam.cz ,zájem bych měl. Tam se domluvíme.
ALDIKU PROMIŇ DAL JSEM BLBÝ MAIL piš na ojarda@atlas.cz
- chcaldoryny
- *
- black_sheep
- Moderátor
budu to muset taky udelat... koukam podle obrazku je to na chlup stejny jako na scoupe, coz je vlastne skoro cely auto nevite nekdo, jestli je to stejne i na coupe RD? musim to nekdy udelat pac uz mi zabira az od pulky, ale pak brzdi... je to dobry na snehu ale stve me to )
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
jj ale kdyz to dotahnes v aute,tak to moc problem nevyresi...u tehle aut je to celkem jeste blbe reseny. Zkrati se tim vetsinou jenom chod rucni brzdy...a po case stejne bude muset dojit na to,ze budes rozebirat bubny a serizovat to primo na nich..ja jsem to tak udelal a zatim celkem dobry...pokud to utahnes v aute,tak to bude na cas dobry,ale pak ti to nebude brzdit uz vubec a nebo minimalne...tot moje skusenost..
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Cauky,vis jiste ze jsou vytahany lanka?Je mozne ze jsou treba take sjety prasatka(celisti) u zadnich brzd..Jinak lanka u Aldy.Co tu prodava nahradni dily bych rek ze se s nim da dobre domluvit i super ceny..A jinak www.e-cat.cz najdes podle me vetsinu lanka urcite...Mej se