Cus lidi prosim vas nemate nekdo zadni naraznik na Sonatu r.v.95 terba i nejak rozbity ten muj je uplne na hadry kvuli tomu jednomu slepymu ve Favoritu. Bral bych i kdyby byl nejak popraskanej nebo kdyby mu chybel spodek. A nemusi tam byt ani ta vyztuha tu mam jde mi ciste jen o ten o naraznik. Policajti po me jdou jak svin ze pry jsou tam ostré hrany atd.
Takze prosim prosim pomozte ,,bratrovi" jsou vanoce a ja nemam moc penez a na novy uz vubec nejsou. Ten od vas si opravim delam s plasty.
moooc dekuji za vase odpovedi dik
Zadni naraznik na Sonatu
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
Novy v replice stoji 2500,- coz neni zas tak hrozny,ne?A pokud delas s plasty tak nebudes mit zadnej problem ho tam "napasovat". Podivej se na www.vseproauto.cz ...Ja bych sice mela naraznik ale s celym autem...Me vjela tricet let stara skodovka do cesty...
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadni naraznik na Sonatu
Takže obnovím trošku postarší topic. Ženská nedobrzdila a zadní nárazník to odnesl. Dle mého na tom není až tak špatně, ale v řekli že to je na výměnu a likvidátor to potrdil a zapsal i do protokolu. Za sebe bych se na to vykašlal, ale ženská dělá problémy, že to je moje chyba a že nárazník už byl předtím poničen a že ona nezpůsobila žádnou škodu. Takže to co nejrychleji chci vyměnit, aby se případně nemohla zpětně hádat, co už na něm bylo a nějaký další extra posudky. Likvidátor dal za pravdu mě a ona vychází z toho, že škoda na autech musí být souměrná
Jinak co navrhujete, když odmítá pojišťovně nahlásit škodnou událost? Má českou, já čsob. Z mé strany vše vpořádku vyřízeno, ale ona si stojí za tím, že chce vyrovnání bokem řádově v několika stokorunách s čímž nesouhlasím, i likvidátor se tomu vysmál a bylo mi řečeno že pokud to nenahlásí, tak jedině přes právníka a pak soudně? Kolik má času na nahlášení? Jde mi pouze o vyrovnání, což bez jejího nahlášení nedostanu? Záznam o nehodě samozřejmě mám i s jejím podpisem...
Jedná se o sonatu rv. 99, nemáte ho někdo navíc? Případně jestli nevíte o nějaký nabouraný, moc těch kousků totiž není:/ Mám stříbrnou barvu, ale na tom mi nesejde.
Jinak co navrhujete, když odmítá pojišťovně nahlásit škodnou událost? Má českou, já čsob. Z mé strany vše vpořádku vyřízeno, ale ona si stojí za tím, že chce vyrovnání bokem řádově v několika stokorunách s čímž nesouhlasím, i likvidátor se tomu vysmál a bylo mi řečeno že pokud to nenahlásí, tak jedině přes právníka a pak soudně? Kolik má času na nahlášení? Jde mi pouze o vyrovnání, což bez jejího nahlášení nedostanu? Záznam o nehodě samozřejmě mám i s jejím podpisem...
Jedná se o sonatu rv. 99, nemáte ho někdo navíc? Případně jestli nevíte o nějaký nabouraný, moc těch kousků totiž není:/ Mám stříbrnou barvu, ale na tom mi nesejde.
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Zavolej na Autoslužby Donát,tel.:603284314.
Nebo se podívej na www.autosluzbydonat.cz
Ale na dobírku to asi nepošle,já jsem si musel zajet pro přední nárazník(komplet i s výztuhou 3.000,-Kč)
Nebo se podívej na www.autosluzbydonat.cz
Ale na dobírku to asi nepošle,já jsem si musel zajet pro přední nárazník(komplet i s výztuhou 3.000,-Kč)
Nahlaš to na její pojišťovnu sám, pokud máš záznam o nehodě, tak by to neměl být problém. Já takhle naboural nějakýho čičmundu, sepsal jsem zápis o nehodě, označil viníka jako mě a víc se o to nestaral, on si to všechno vyřídil s moji pojišťovnou.
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
Už je vše vyřešeno, ženská to chtěla řešit přes DASku, že to je vlastně moje chyba že to nedobrzdila po týdením odmlčení mi volal likvidátor, že je vše vyřešený, že to ženská nahlásila a peníze mi na účet dorazily. Asi jí v DASce řekli, že soudit se v tomhle případě a ještě se jí zastávat není to pravý ořechový, nevím jak by to chtěli vyhrát
Každopádně finance vyřešený (v můj prospěch ) a teď pořešit nárazník, ve středu plánuju nálet na úvaly, takže pokud budou mít nepoškrabaný nárazník v mé barvě tak ho beru, jinak nechám opravit můj a přelakovat. Né že bych to potřeboval pro sebe, na to já tak trošku víc seru, ale kvůli pojišťovně to být musí, takže aspoň to bude pěkný
Ale ještě zítra volám tomu donatovi, tátovi o víkendu odešlo servo, takže bych toho asi bral víc...
Každopádně finance vyřešený (v můj prospěch ) a teď pořešit nárazník, ve středu plánuju nálet na úvaly, takže pokud budou mít nepoškrabaný nárazník v mé barvě tak ho beru, jinak nechám opravit můj a přelakovat. Né že bych to potřeboval pro sebe, na to já tak trošku víc seru, ale kvůli pojišťovně to být musí, takže aspoň to bude pěkný
Ale ještě zítra volám tomu donatovi, tátovi o víkendu odešlo servo, takže bych toho asi bral víc...
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)