Padlo mi do oka toto auto. Jedna sa o rok vyroby 2006, motor ma 3 valec 60kw. Kedze som na tomto fore stravil asi 2 dni a niektore info som nenasiel ( aj ked je mozne ze je to tu ) mam par otazok.
Co cakat od motoru 1.5CRDI. Tj bezne servisne intervali oleje, rozvody ... atd. Dlhodobejsie skusenosti, ci nejake technicke info...
Je to vybava Elegance, cena je viac nez slusna, stav je dobry najazdene 88000km..., horsie je to s postrehmi o tomto aute. Vsimol som si dost staznosti na horsie startovanie, vrzganie plastov ... atd. Aka je dnes pravda ( najme tie zimne starty )..
Moj najazd na tomto aute by mal byt cca. 45.000 az 50.000km rocne a auto si planujem nechat cca. 3 roky, ake investicie si aspon zhruba naplanovat.
Uz dopredu dakujem za rady.
Otazky o Accent 1.5CRDI
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
1,5 CRDi
Zdravim, Ja som kupil rocnik 2005 s 50000km asi 4mesiace dozadu najazdil som na nom cca 5000km zatial. No co sa tyka motoru som spokojny jednotka je sice trosku kratka nie je to na divoky odpal zo semaforov ale da sa. Auto ide velmi slusne na to ze ma tri valce. 130 chodim po dialnici bezne a max. som na nom isiel 170. Spotreba cca 5,5. Ja som s nim spokojny po vsetkych strankach. Ked som ho kupil bolo este rano dost chladno a strat bol v pohode na prvy sup. Treba si len zviknut na ten zvuk motora. Zatial som menil iba olej a palivovy a olejovy filter a vyslo ma to cca na 3100 aj z robotou.
SantaFe, 2.2 crdi, 2021