S Hyundai Accent na třetí garanční prohlídku

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
JiříT

S Hyundai Accent na třetí garanční prohlídku

Příspěvek od JiříT »

Prosím může mi někdo poradit na co si dát pozor při třetí garanční prohlídce, kdy končí záruka. Jedná se o Hyundai Accent r.v. 2005.
čím víc podnětu tím líp.
Dík JiříT :?:
Reklama

Kabelík Tomáš
*

Příspěvek od Kabelík Tomáš »

Musíš napísať, koľko máš kilometrov, nejde len o roky. Inak je to všetko v serviske,a dosť som tu už o tom našiel popísanáho, treba pokukať.
Ja mám benzín, rovnaký rok ako ty a 45 tis. a robil som sviečky, peľ. filter, chladiaca kvapalina, olej + filter, brzdovka. Mala by sa robiť aj geometria ale to som nedával, keď neni problém sú to vyhodené prachy, tak isto aj prehliadka karosérie, nepotrebujem, aby mi niekto povedal, kde mám škrabynec a zato mu dám 500,-.
JiříT

Příspěvek od JiříT »

Kabelík Tomáš píše:Musíš napísať, koľko máš kilometrov, nejde len o roky. Inak je to všetko v serviske,a dosť som tu už o tom našiel popísanáho, treba pokukať.
Ja mám benzín, rovnaký rok ako ty a 45 tis. a robil som sviečky, peľ. filter, chladiaca kvapalina, olej + filter, brzdovka. Mala by sa robiť aj geometria ale to som nedával, keď neni problém sú to vyhodené prachy, tak isto aj prehliadka karosérie, nepotrebujem, aby mi niekto povedal, kde mám škrabynec a zato mu dám 500,-.
Mám najeto 28000km. Mi se spíš jedná o nějaké skryté závady, které by se mohli projevit po záruční době.
Kabelík Tomáš
*

Příspěvek od Kabelík Tomáš »

Mne menili dva týždne pred uplynutím záruky obidva svetlomety. obi dva mali prasknuté paraboly / to je tá odrážacia plocha / v strede hore. Písali tu o tom už aj druhý, tak to kukni, bola by to škoda prehliadnuť to.
JiříT

Příspěvek od JiříT »

Kabelík Tomáš píše:Mne menili dva týždne pred uplynutím záruky obidva svetlomety. obi dva mali prasknuté paraboly / to je tá odrážacia plocha / v strede hore. Písali tu o tom už aj druhý, tak to kukni, bola by to škoda prehliadnuť to.
Děkuji za upozornění, čekám na další příspěvky na garančku jdu 7.7.2008
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“