Nevite nekdo, kde se to da koupit ten kabl (mezi PC a autickem) za rozumnou cenu (klidne beru i navod na vyrobu!)
ZN: Urob si sam

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jo chlape kdybych to věděl sám tak to koupím taky,ale co vím,tak nejlevnější diagnostickej přístroj stojí 65 000 kč i z dph ,ale podrž se pročFelotron píše:Nemate nahodou nekdo ten SW na diagnostiku?
Nevite nekdo, kde se to da koupit ten kabl (mezi PC a autickem) za rozumnou cenu (klidne beru i navod na vyrobu!)
Hmm,taky řešení!!Hardcam píše:Kabel mam pouze k VW, kdyz jsem kupoval notas, tak mi ho kupujici pan prodal se softwarem a v tom pouzdre byl i ten kabel (urcite ne naschval, odzkouseno na Passatu)...rikal, ze prej tam dela a potrebujou lepsi notas...mozna by nebylo spatny mit znamost se slecnou z Hyundai autosalonu, hmm?
Sikovny klukHardcam píše:Kabel mam pouze k VW, kdyz jsem kupoval notas, tak mi ho kupujici pan prodal se softwarem a v tom pouzdre byl i ten kabel (urcite ne naschval, odzkouseno na Passatu)...rikal, ze prej tam dela a potrebujou lepsi notas...mozna by nebylo spatny mit znamost se slecnou z Hyundai autosalonu, hmm?
Mrkni sem!Felotron píše:Nemate nahodou nekdo ten SW na diagnostiku?
V lete budu v Pardubkach, tak to asi prokonzultujem u Budvarkukokroff píše:Cau panove.zrovna delam na jednom takovem zarizeni, soucastky me staly do 200,- jen ten konektor bude trochu drazsi.SW se da stahnout z www.Jen jsem si jeste musel navrhnout DPS(tistak) v eaglu ale nebylo to nijak narocne.Potom vam dam vedet ja funguje.
Kokroffe!! Ten odkaz je nějaký divný mohl bys ho upravit díky!!kokroff píše:Cau panove.zrovna delam na jednom takovem zarizeni, soucastky me staly do 200,- jen ten konektor bude trochu drazsi.SW se da stahnout z www.Jen jsem si jeste musel navrhnout DPS(tistak) v eaglu ale nebylo to nijak narocne.Potom vam dam vedet ja funguje.
Ten znám,mám to už všechno stažené a kabel mám taky,sem sehnal origoš Mitsubishi konektor,bač moje scoupe ho má !! ale používají taky K-line !!kokroff píše:Ivane, to neni odkaz, to se jenom samo povazuje za odkaz, jsou to jen oddelene vety.Ale stahnul jsem si vcera VAG COM z http://www.hackersrussia.ru/Cells/OBD2/ a nemusis se bat odkazu je tam vse potrebne.Jen bych uvital zda nekdo nema na HYU schema systemoveho konektoru abych zjistil kde je K a L LINE...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |