Pozinkovanie
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Pozinkovanie
zdravim vsetkych okolo!
chcem sa len opytat, accent ma, ci nema pozinkovanu karoseriu?
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
- Reklama
Re: kapota hyundaiu
Ani ve snu...EB trupo píše:zdravim vsetkych okolo!
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Re: kapota hyundaiu
tom píše:Ani ve snu...EB trupo píše:zdravim vsetkych okolo!
tak to je kua v peerdeli. a ja si mam ist po noveho o tyzden. vobec ma nenapadlo, ze to je taky isty smejd ako dacia logan. asi to budem lutovat. len dnes som sa zbavil Fiat Punto Cult 44kW - 60 konikov z roku 1999 a modrou metalizou s nemeckou vybavou a samozrejme ze pozinkovanou karoseriou, ktorej nechybalo vobec nic. aka je aspon dlzka zaruky na prehrdzavenie? to ho uz asi nepredam co?!!!!! tak za 3 az 5 rokov?!!!!
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
EB trupo: sry za mozno moc priamu odpoveda, ale tak si kup mejaky smejd s pozinkom.. co cakas za 400 000 Sk ?? jeden z najlepsich Common railov v triede, solidnu vybavu, ... zas to preboha ber realne.. ano mozu tomu dat poiznk, mozu tomu dat individualnu vybavu.. ale to si sakra priplatis
zaruka na prehrdzavenie je 6 rokov, takze tak tragicky by som to nevidel
zaruka na prehrdzavenie je 6 rokov, takze tak tragicky by som to nevidel
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Este si vyskusaj pozriet stare accenty, pricom cca dakym 96skam zacinaju hrdzaviet zadne lemy... To auto ma 12 rokov, a urcite to robia kvalitnejsie ako vtedy.... A tak isto ako pisal Mexican... Za 400tis nekupis auto s takouto vybavou, motorom.... Napr za Foobiu diesel das o hodne viac, a to este bude daka 1,4tdi 3valec co ma 51kw...
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
- ZdeněkSvoboda
To máš pravdu, ale Accent je máčen v nějaké "sračce", která má nahradit galvanizaci (nebo jak se to jmenuje), takže "pozink" máDEXTER píše:mne bolo povedane, ze ma obojstranne pozinkovanu karoseriu tak neviem
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
no a teraz neviem. je prvda, ze ak davaju 6 rocnu zaruku, tak som kludnejsi. Len mam obyvy nakolko som z Popradu - tot poriadne chkadne a zasnezene zimy a tym aj posypy na cestach - tot smrt farbe a laku.DEXTER píše:mne bolo povedane, ze ma obojstranne pozinkovanu karoseriu tak neviem
ak narazim na predchadzajuce moje vyjadrenia na H, nebojte sa, tesim sa na nho viac ako na moju manzelku...
ako som si vsimol vybral si si farbu BLACK a to ako sa tu mozes docitat nie je moc dobra volba , tak neviem neviemEB trupo píše:no a teraz neviem. je prvda, ze ak davaju 6 rocnu zaruku, tak som kludnejsi. Len mam obyvy nakolko som z Popradu - tot poriadne chkadne a zasnezene zimy a tym aj posypy na cestach - tot smrt farbe a laku.DEXTER píše:mne bolo povedane, ze ma obojstranne pozinkovanu karoseriu tak neviem
ak narazim na predchadzajuce moje vyjadrenia na H, nebojte sa, tesim sa na nho viac ako na moju manzelku...
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
- ZdeněkSvoboda
A jakou máš barvu??EB trupo píše:no a teraz neviem. je prvda, ze ak davaju 6 rocnu zaruku, tak som kludnejsi. Len mam obyvy nakolko som z Popradu - tot poriadne chkadne a zasnezene zimy a tym aj posypy na cestach - tot smrt farbe a laku.DEXTER píše:mne bolo povedane, ze ma obojstranne pozinkovanu karoseriu tak neviem
Co vím, tak tu kluci nadávají jenom na černou...že je prý měkčí
A co motor??
Pochlub se
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
- black_sheep
- Moderátor
mno takhle... mrknete se na auta hyundai z let 1990-1993, tj. vlastne prvni kousky co vubec zacli posilat do sveta.. jeste i mezi nima se najdou zachovaly kousky..
vicemene zacinaj teprve poradne hnit, jenze, je jich cca 15-18let.. je fakt ze stejne stary VW nebo jiny auto na tom bude pravdepobobne o neco lip, tj. ze vydrzi treba o par let dyl nez takhle dopadne,... zanedbatelny rozdil, kdyz se bere v potaz, ze porizovacka se tenkrat lisila jeste vic nez dnes a navic, korejci se generace od generace zlepsuji coz vidim u coupe, ikdyz moje ma bolistku v podobe zadnich lemu, jinde ani fň a to mu je uz 12let... skoda jen teda, ze nedavaj tu zaruku, mohli bejt vymeneny zadni blatniky na zaruku a byl by klidek uplnej.. ale pocitam ze coupe mam do konce studii, a pak uz to bude taky jen vikendova zalezitost..
navic, takhle stary auto uz na udrzbe vyjde hodne penez, opravy ktere se blizi polovine porizovacky (kdyz neberu dily z vrakoviste) a koroze vas alespon donuti k tomu, to auto vyradit z provozu a nahradit novejsim, ekologictejsim a bezpecnejsim... nepocitam pak fanousky co maj auto na vikendovy jezdeni a opecovavaji ho s laskou, jako ja scoupe ale na denni jezdeni pri mych lehce nadprumernych najezdech, bych uz ho tahat nechtel..
takze bych to tak nehrotil a nesilel, pokud by byla nekde chyba v lakovani tak do tech 6ti let se to projevi a kdyz ne, tak tech dalsich 6let to vydrzi urcite..
vicemene zacinaj teprve poradne hnit, jenze, je jich cca 15-18let.. je fakt ze stejne stary VW nebo jiny auto na tom bude pravdepobobne o neco lip, tj. ze vydrzi treba o par let dyl nez takhle dopadne,... zanedbatelny rozdil, kdyz se bere v potaz, ze porizovacka se tenkrat lisila jeste vic nez dnes a navic, korejci se generace od generace zlepsuji coz vidim u coupe, ikdyz moje ma bolistku v podobe zadnich lemu, jinde ani fň a to mu je uz 12let... skoda jen teda, ze nedavaj tu zaruku, mohli bejt vymeneny zadni blatniky na zaruku a byl by klidek uplnej.. ale pocitam ze coupe mam do konce studii, a pak uz to bude taky jen vikendova zalezitost..
navic, takhle stary auto uz na udrzbe vyjde hodne penez, opravy ktere se blizi polovine porizovacky (kdyz neberu dily z vrakoviste) a koroze vas alespon donuti k tomu, to auto vyradit z provozu a nahradit novejsim, ekologictejsim a bezpecnejsim... nepocitam pak fanousky co maj auto na vikendovy jezdeni a opecovavaji ho s laskou, jako ja scoupe ale na denni jezdeni pri mych lehce nadprumernych najezdech, bych uz ho tahat nechtel..
takze bych to tak nehrotil a nesilel, pokud by byla nekde chyba v lakovani tak do tech 6ti let se to projevi a kdyz ne, tak tech dalsich 6let to vydrzi urcite..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
ZdeněkSvoboda píše:A jakou máš barvu??EB trupo píše:no a teraz neviem. je prvda, ze ak davaju 6 rocnu zaruku, tak som kludnejsi. Len mam obyvy nakolko som z Popradu - tot poriadne chkadne a zasnezene zimy a tym aj posypy na cestach - tot smrt farbe a laku.DEXTER píše:mne bolo povedane, ze ma obojstranne pozinkovanu karoseriu tak neviem
Co vím, tak tu kluci nadávají jenom na černou...že je prý měkčí
A co motor??
Pochlub se
Ebony Black si vybrala polovicka a ak je aj mäksia, tak mi to moc neva, nakolko po kamienkoch aj ine farby budú vyzerat otrasne a za cenu metalizy si ja mozem dat prestriekat cele auto 2x a najmä narazniky z parkovisk a dvere su v hroznom stave po par nakupoch. tak asi preto ta cierna - a mozno este preto, ze vtej ciernej vyzera ako luxusne vozidlo...
- ZdeněkSvoboda
- Darth Maul
- *
Přesně tak, v černé to auto vypadá více honosně a reprezentativně... navíc světlá auta se v bazarech hůř prodávají a na černém v budoucnu nebude tolik vidět prokvétající rez...EB trupo píše:Ebony Black si vybrala polovicka a ak je aj mäksia, tak mi to moc neva, nakolko po kamienkoch aj ine farby budú vyzerat otrasne a za cenu metalizy si ja mozem dat prestriekat cele auto 2x a najmä narazniky z parkovisk a dvere su v hroznom stave po par nakupoch. tak asi preto ta cierna - a mozno este preto, ze vtej ciernej vyzera ako luxusne vozidlo...
Hyundai Accent Elegance, 1,4i MPI DOHC, Ebony Black + béžový interiér, r.v. 05/2008
Ford Focus Kombi Celebration, 1,6 Duratec, Moondust Silver, r.v. 12/2008
Ford Focus Kombi Celebration, 1,6 Duratec, Moondust Silver, r.v. 12/2008