Světla na coupatko
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Světla na coupatko
Zdarec
Premyslim o nejakych novych zadnich svetlech na coupatko ale nejak se nemuzu rozmyslet,ktery by se k memu cervenemu auticku nejvice hodily.
Za kazdy nazor budu rad.
Premyslim o nejakych novych zadnich svetlech na coupatko ale nejak se nemuzu rozmyslet,ktery by se k memu cervenemu auticku nejvice hodily.
Za kazdy nazor budu rad.
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
to z toho bude takova trosku puma, ne?Hujer píše:Ty posledni!No a ktomu poupravit predni a je to zuzo.
mno ale za ty penize, to je dost dobry - pokud se teda chces odlisit
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný názor-ty origo jsou pěkný.Pokud bych musel vybrat mezi těmi na obrázcích,tak ty černé jsou hezčí.black_sheep píše:z toho co tady je bych vybral originaly
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Jsem úplně stejného názoru... Na Coupáktu je vzdycky co spravovat... Destičky, kotouče, tlumiče, nástřik spodku (tohle musím udělat já - ne v tomhle pořadí)... první je na řadě nástřik.black_sheep píše:neni lepsi usetrit za svetla a radeji ty penize dat treba do novych kotoucu, nebo tlumicu,.. na 12let starym aute se vzdycky neco najde
Hyundai Coupé 1,6 16V '98' G4GR - Šedá metla
Ty lampy vypadaj dobře... Bocelini, koukám, že jsi z Kunštátu. V neděli odpoledne jsem sjížděl z toho prima kopce do Kunštátu od Olešnice a nějakej dobytek v červeným Coupé tam cosi předjížděl do kopce a tak blbě, že jsme na sebe koukali čelně, ale to už jsem stál na brzdě, aby to ten dotyčný stihnul... A ted mi neříkej, žes to nebyl ty...Rozbitý dvě Coupé o sebe by byla docela škodabocelini píše:Ty světla vyjdou asi na 50$ + 2 pivka u nas brachovi za to ze me je vezme az pojede z USA domublack_sheep píše:neni lepsi usetrit za svetla a radeji ty penize dat treba do novych kotoucu, nebo tlumicu,.. na 12let starym aute se vzdycky neco najde
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Ty jo Čestný pionyrsky ale opravdu jsem to nebyl ja. U nas ma coupatko jeste jeden borec ale ja tam mam xenony,jinak do toho kopce jezdim casto je tam super silnicemirpie píše:Ty lampy vypadaj dobře... Bocelini, koukám, že jsi z Kunštátu. V neděli odpoledne jsem sjížděl z toho prima kopce do Kunštátu od Olešnice a nějakej dobytek v červeným Coupé tam cosi předjížděl do kopce a tak blbě, že jsme na sebe koukali čelně, ale to už jsem stál na brzdě, aby to ten dotyčný stihnul... A ted mi neříkej, žes to nebyl ty...Rozbitý dvě Coupé o sebe by byla docela škodabocelini píše:Ty světla vyjdou asi na 50$ + 2 pivka u nas brachovi za to ze me je vezme az pojede z USA domublack_sheep píše:neni lepsi usetrit za svetla a radeji ty penize dat treba do novych kotoucu, nebo tlumicu,.. na 12let starym aute se vzdycky neco najde
Nad tema svetlama porad premyslim,kdyz je ta moznost je mit za takovy zajimavy peniz tak me prijde skoda nejaky nevzit
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Nebral by jsem ani jedny z těch světel. Firma Alteza nemá zdrovna kvalitní zpracování a mnohda do nich nateče voda nebo se orosí. Jestli můžu doporučit, tak kup od firmy AutoStyl. Já je mám a naprostá spokojenost
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
co se tyka krasy a 2003 coupe + tak me se libi tyhle
http://www.kdmstuff.com/shop/step1.php?number=2391
ale je to uz trochu vic penez. Jinak mam koupene chromove autostyle ale nevim jak budou vypadat kdyztak je strelim.
Ty cervene origo se mi nelibi (jen na borkove cervenym aute ladi
http://www.kdmstuff.com/shop/step1.php?number=2391
ale je to uz trochu vic penez. Jinak mam koupene chromove autostyle ale nevim jak budou vypadat kdyztak je strelim.
Ty cervene origo se mi nelibi (jen na borkove cervenym aute ladi
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003