preskoceny remen 2.0 16v rv.1994
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
preskoceny remen 2.0 16v rv.1994
Zdravím na mojej sonate mi preskočil rozvodoví remeň o par zubou a ohlo mi všetky vifukove ventile. Nenájde sa u niekoho v garáži stará hlava poprípade aspoň ventile? Alebo kde a za koľko sa dajú kúpiť nove?
- Reklama
mam hlavu komplet ... cypisek1@seznam.cz
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Nazdar nasiel som nove ventile za dobru cenu.
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... y/O80504H/
Stalo sa uz niekomu ze mu preskocil remen a ohlo mu ventile ? co vsetko mam vymenit?
Stalo sa uz niekomu ze mu preskocil remen a ohlo mu ventile ? co vsetko mam vymenit?
No musis se podivat jestli nemas jeste popraskane voditka ventilu,jinak doporucuji nechat udelt tu hlavu profikem!dawy píše:Nazdar nasiel som nove ventile za dobru cenu.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Re: preskoceny remen 2.0 16v rv.1994
Ahoj měl bych všechny ventily.ozvi se
Dotaz
ahoj,chtěl bych se zeptat jestly nevíš co to u mého Hyundaie znamená?Mám automat tak jestly je to nějaký režim či co?Protože po zapnuti se stejně nic neděje!Díky za info
nazdar vsimol som si ze niektore hydraulicke zdvihatka sa mi pohybuju volne
a niektore tazko az vobec. menil ich uz niekto? ake su nove idu lachko alebo tazko?chcem vediet ktore su dobre a ktore treba vzmenit.
a niektore tazko az vobec. menil ich uz niekto? ake su nove idu lachko alebo tazko?chcem vediet ktore su dobre a ktore treba vzmenit.
Naposledy upravil(a) dawy dne 20 srp 2008, 17:22, celkem upraveno 1 x.
Odpověď
Ahoj ventily mám všechny.Dokonce čtyři jsou ůplně nové(dva výfukové a dva sací),já měl taky takový problém že sem měl některé volné!-po rozmontování sem zjistil že jsou ty volné ohlé.(Přetrhl se mi řemen trak to naděllalo tochu paseku) Tak co všechno tedy potřebuješ??na ceně se domluvíme:-) ozvi se zatím SmOOki
no a kdyby se ta hlava nechala zavařit tak je funkční(jednou sem auto uvařil a od té doby se mi tvořily bubliny vzduchu v hadicích.tak bude asi prasklá.-(ale na přetlakování sem jí neměl,tak nevím) tak se ozvi Hoy
no a kdyby se ta hlava nechala zavařit tak je funkční(jednou sem auto uvařil a od té doby se mi tvořily bubliny vzduchu v hadicích.tak bude asi prasklá.-(ale na přetlakování sem jí neměl,tak nevím) tak se ozvi Hoy