potřebuji poradit náboj zadního kola.

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

potřebuji poradit náboj zadního kola.

Příspěvek od vaisman »

Ahojky.chci měnit siloenbloky na zadní těhlici,a potřebuji odstrojit zadní brzdy ztáhnout náboj a to je ten kámen úrazu,jde ten náboj odělat tak aby šel taky dát spátky,mechanik mi říkal že se to ložisko rozsype,a budu to muset koupit nový což se mi nechce.Děkuji za každou radu.
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
Reklama

Kamil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil »

Já jsem tento týden taky sundával náboj.Vlastně jsem sudával jenom buben,ale že jsem to měl zarezlé a zapečené,tak jsem to sundal i s nábojem.Musím říct,že jsem měl strach to sundat,že se mi to rozsype,protože jsem neměl ani stahovák.Ale dělal jsem to opatrně. a podařilo se mi to.Myslím si,že když máš stahovák,tak není třeba se toho bát.
Hyundai Accent 1,5 12V r.v. 96
Obrázek
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Kamil píše:Já jsem tento týden taky sundával náboj.Vlastně jsem sudával jenom buben,ale že jsem to měl zarezlé a zapečené,tak jsem to sundal i s nábojem.Musím říct,že jsem měl strach to sundat,že se mi to rozsype,protože jsem neměl ani stahovák.Ale dělal jsem to opatrně. a podařilo se mi to.Myslím si,že když máš stahovák,tak není třeba se toho bát.
a už to máš daný zpátky ten náboj a jezdíš a nerachtá to?
Já bych to nerad zku*vil.Nejlevnější se dá koupit ten náboj za cca 2000kč
A to se mi nechce dát.Nějakej kolik tady na foru prodává stahovák a natahovák na ten silenblok tak sem zvědav jestli bude pasovat Pokud by to pasovalo nemusel bych to tak složitě rozdělávat.
Jo a ten buben si obruš tu hranu pro to ti to nešlo stáhnou.Já jsem si je nechal oba opískovat obrousil tu hranu nastříkal nasadil a je to.
Kamil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil »

Ne,nerachtá to.To by Ti právě rachtalo,kdybys ho vysypal,poněvadž ty kuličky by už nepřišly,tam kam patří.Ještě jsem to ložisko promazal a je to všechno O.K.Ten buben taky musím nějak pořešit.Ten stahovák a natahovák na ty silenbloky jsem tady někde viděl.Ale už jsem to viděl dávněji,tak jestli už to není prodané.Když budeš hledat,tak to vlákno určitě najdeš.
Obrázek
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Kamil píše:Ne,nerachtá to.To by Ti právě rachtalo,kdybys ho vysypal,poněvadž ty kuličky by už nepřišly,tam kam patří.Ještě jsem to ložisko promazal a je to všechno O.K.Ten buben taky musím nějak pořešit.Ten stahovák a natahovák na ty silenbloky jsem tady někde viděl.Ale už jsem to viděl dávněji,tak jestli už to není prodané.Když budeš hledat,tak to vlákno určitě najdeš.
těd to tam je znovu ale nevím jestli to je ono,jinak to nemá cenu kupovat.
Kamil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil »

No,je tam psané,že to je na Lantru.Jestli to pasuje i na Accenta,to nevím.To by Ti musel poradit někdo povolanější.
Obrázek
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Kamil píše:No,je tam psané,že to je na Lantru.Jestli to pasuje i na Accenta,to nevím.To by Ti musel poradit někdo povolanější.
Už sem si sním psal má to o 15,9mm víc což nepasuje takže sem tak kde sem byl,v prdely.Snad to rozdělám nějak v poho.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“