i40
Moderátor: Moderátoři
Re: i40
to je kus ke kusu já taky 1 a taťka taky 1
- Reklama
Na tuhle reklamu jsem nedávno narazil: https://www.youtube.com/watch?v=Bj6q_9xS9AQ
Hyundai i40 CW, Premium, 1,7 CRDi, 100kW, 6A/T
Beri:
- robertbulko
Tiež sa mi tá nová maska celkom páči. Jediné čo mi vadí sú svetlá. Zadné mi prídu ako odpozerané od VW a predné stratili tak typickú linku denných svetiel pre i40. Tej je naozaj škoda.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
jsem zvědav, jak bude vypadat naživo, co jsem tak koukal první postřehy z videa, tak mají akorát v interiéru jiná sedadla a trošku upravené rádio, jinak beze změn, a exteriér samozřejmě prodělal velkou změnu
- robertbulko
Aká veľká zmena v exterieri? Veď je nová len predná maska, ostatné nezmenilo tvar.skuči píše:jsem zvědav, jak bude vypadat naživo, co jsem tak koukal první postřehy z videa, tak mají akorát v interiéru jiná sedadla a trošku upravené rádio, jinak beze změn, a exteriér samozřejmě prodělal velkou změnu
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
na předku nová světla, maska a mlhovky, zadní nové svítilny, nevím jestli jen design nebo i trošku tvar, s tim by byla spojená i úprava zadního nárazníku
v interiéru jsem koukal že byla nová zdířka na SDkartu pod navigací a nové dvoubarevné čalounění
v interiéru jsem koukal že byla nová zdířka na SDkartu pod navigací a nové dvoubarevné čalounění
Tak celkově v designu pokrok určitě je. Důležitější ovšem bude, jestli se povedlo odstranit nemoci (slabé brzdy, vrzající interiér, kamera, pdc čidla, atd.) provázející stávající model.
i40 CRDi Style + Navi
no nevim jak se tím budou v Koreji zaobírat... zkušenost s předchozím autem, kdy při otevření kufru kapala z hrany dveří voda do kufru, v zimě a při dešti docela naprd... dělali na to svolávačky, aby tam nalepili těsnění, světe div se, přišel facelift a voda stále do kufru teče
tady třeba teče voda na blatník nebo když dobře tak přesně do té mezery mezi kufrem a blatníkem... ono je něco jiného když tam kápne pár kapek a nebo když tam vyteče veškerá voda co je někde v zákrutách ve dveřích
i40tku caka dalsi facelift a od modeloveho roku 2018 by mala byt vraj opat krajsia, aby trosku drzala krok s konkurenciou. nejake fotky z testov
viacej fotiek na https://www.motor1.com/news/176817/hyun ... py-photos/
viacej fotiek na https://www.motor1.com/news/176817/hyun ... py-photos/
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Přijde mi, že zase taková změna tam ve vzhledu nebude, přední světla vypadají stejně, mlhovky taktéž, maska se jeví tvarem to samé.
Tak uvidíme, třeba budu překvapen...
Tak uvidíme, třeba budu překvapen...
Hjú i40 sedan 2016, 2.0 121kW Premium Sleek Silver
Hjú Tucson 2.0CVVT 4WD LPG 2007
Hjú Tucson 2.0CVVT 4WD LPG 2007