![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zajímalo by mě jaký na to máte názor a jestli (pokud to tedy funguje) se vyplatí do toho investovat.
Přikládám odkaz na produkt a jsem zvědav na vaše názory a postřehy.
http://www.metabondcz.com/katalog/1163/ ... u-do-3-5t/
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Hele panáčku, nejsem profesionální řidič, jen soukromý uživatel. Přesto mám na různých autech které mi prošly rukama (z toho bylo 5 naftových) najeto víc než 600 tis km.only_one píše:Tak pozor panáčku, VIF zrovna v naftě je velmi funkční věc, prokazatelně prodlužuje intervaly mezi čištěním DFP. VIF narozdíl od olejů je regulerní aditivum osvědčené a fukční, které je ekvivalentem premiově aditivaných paliv. A především kdo tankuje na západ a jihozápad od našich hranic, nemůže si nevšimnout, že ty jejich paliva jsou zkrátka jiná. Od plynu až po naftu ty povozy jedou lepe a ujedou na nádrž víc
Mirus30 píše:To je super, ze neveris nikomu a nicemu kdo neco otestuje za tebe (vetsina lidi nema doma laborator) a prezentuje vysledek v nejakem clanku. Ale uverme, ze je vse marketing, podplaceny, zkresleny, upraveny podle zadani apod. a rekni mi podle ceho sis vybral auto?
Proc kupujes rohliky tam kde kupujes? Proc kupujes obleceni tam kde kupujes?
Podle ceho vybiras salam, toaletak, olej do auta, parfem, boty a bla bla bla vsechno co koupis?
Nejsi nahodou taky ovlivneny marketingem? At je to info o % masa v salamu, peknej obal na hajzlpapiru, kecky co jsi videl vcera v raklame, parfem co zaridi ze na tebe letej zensky....![]()
Pokud to budes takhle brat, tak si nekoupis vubec nic, protoze ti na to tvym uhlem pohledu reknu, ale ty sis to koupil ovlivnenej marketingem a reklamou, tomu preci neveris!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |