ja síce nemám i30,ale GETZ,spomínane klepanie sa mi však ozýva,pri stojacom aute,keď pokmitám volantom.(písal som to v sekcii o GETZe),
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 07#p353407
Od spozorovania (po najazdení cca 68 000 km) som najazdil cca 3500 km,chová sa to normálne,nespozoroval som nijaké neprirodzené chovanie riadenia,za mesiac idem na garančku a následne na STK,takže keď by šlo len o tých 87 €,to by som prežil, 4500 € už nemá hodnotu celé auto

,ale ja som optimista,navyše mám v tom servise známych,ktorý ma nezderú z kože

,tak by mi to bezproblémov a väčších investícii najazdilo ešte nejakých 30-40 tisíc km. Ako som bol už spomenul v inej sekcii,žiaľ to je daň vozov ktoré boli buchnuté akurát na prednú nápravu,že po oprave síce slúži spoľahlivo,ale práve z nápravy sa občas ozývaju nejaké pazvuky,samotna skrinka riadenia by mala prežiť celé auto.
O mesiac sa chystám na tú servisku,tak budem informovať,ako som dopadol.
Ešte na margo tých servisov,žiaľ stará dobrá generácia naozaj opravárov,pomaly vymiera a nastupujú miesto nich čistí vymieňači súčiastok,ale práve v tom servise ,kde chodím ja,sa snažia veci opraviť,kým sa dá.
Ja by som si zas osobne nedal opraviť ani hrdzavú kolobežku v M a H, Nitra ,Kynek tam je prístup k zákazníkovi na úrovni roku 1983,nevieme kedy to bude hotové,ozveme sa a nechajú stáť auto na mraze so zatiahnutou ručnou brzdou ,takže samozrejme zalepila, a ani kvalita práce zrovna nieje oslnivá
čo do kvality práce mám výhrady aj voči Remesloservisu Nitra,ale prístup k zákazníkovi aspoň majú zas príkladny,snažia sa čo najrýchlejšie vyjsť v ústrety a ochota im nechýba zas
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,