Primrznute bocne okná
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Primrznute bocne okná
Dnes rano som nabehol na parkovisko, ze idem do prace. Oskrabem vsetky okna na aute s vynimkou zadneho (ved mame vyhrievanie no nie?) sadnem do auta, pridem k rampe aby som sa identifikoval ze chcem ako opustit nas strazeny parking
chcem stiahnut okno na vodicovej strane a nic. Spolujazdcove takisto. Primrzle jak skala.
Zadne boli v pohode.
Tak som to odparkoval a siel na bus.
Mate niekto nejaky navod co na to pouzit aby tie skla neprimrzali?
chcem stiahnut okno na vodicovej strane a nic. Spolujazdcove takisto. Primrzle jak skala.
Zadne boli v pohode.
Tak som to odparkoval a siel na bus.
Mate niekto nejaky navod co na to pouzit aby tie skla neprimrzali?
- Reklama
Re: Primrznute bocne okná
Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
Co na to použít?Mně napadá silikonový sprej,ale nejsem si jistý,co by to udělalo s těsněním kolem oken.Kdyby byly z gumy,tak asi nic,ale co když je to něco jiného.
Co na to použít?Mně napadá silikonový sprej,ale nejsem si jistý,co by to udělalo s těsněním kolem oken.Kdyby byly z gumy,tak asi nic,ale co když je to něco jiného.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
-
- **
Nastříkej to tím silikonovým sprejem to těsněni!Neboj nic to neudělá stím těsněním.Však těsnění se ma mazat silikonem!!!!matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
Těsnění kolem dveří beru.To dělám už dlouho.Ale z toho okenního mám strach.
-
- **
Neboj já jsem to dělal na každém autě co jsem měl.matysekul píše:Těsnění kolem dveří beru.To dělám už dlouho.Ale z toho okenního mám strach.
matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
To s tym skusanim som dnes rozoberal tiez v praci, ale udajne to tam drzi len na nejakych dvoch pinoch ktore ked sa zlomia tak by to nemuselo dobre dopadnut. Takze asi skusim tan silikonovy sprej.
-
- **
Neboj však ten silikon je přece na bumu.zello píše:matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
To s tym skusanim som dnes rozoberal tiez v praci, ale udajne to tam drzi len na nejakych dvoch pinoch ktore ked sa zlomia tak by to nemuselo dobre dopadnut. Takze asi skusim tan silikonovy sprej.
Silikon tam nedávej v žádném případě, na těsnění je to dobré ale silikon vzlíná po skle a budeš mít co dělat aby jsi to z toho skla dostal dolů/ budeš muset použít nějaký odmašťovač/
V drogerii si kup glycerín ,nebo nějaký přípravek s obsahem glycerínu a s tím to namaž. Dělalo se to tak i u starých škodovek ,které přimrzali pravidelně každou zimu.
V drogerii si kup glycerín ,nebo nějaký přípravek s obsahem glycerínu a s tím to namaž. Dělalo se to tak i u starých škodovek ,které přimrzali pravidelně každou zimu.
Glycerin a vem tim jeste tesnici gumy (mezi karoserii a dvermi).
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze zamrzla okna je trosku nerozum skouset rozhybat.... taky by to mohlo ponicit pohon otvirani..... aspon muj nazor
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
Asi jo,omlouvá mně snad jen to,že jsou moje první zamrzlé.A nebyly zamrzlé natvrdo.Jen jsem s tím cuknul a hned zase zpět.A to když už bylo auto rozehřáté.Jak jsem pak na to sklo koukal,byly tam tři kapky
imho takyhlobilp píše:myslim, ze zamrzla okna je trosku nerozum skouset rozhybat.... taky by to mohlo ponicit pohon otvirani..... aspon muj nazor
i30 1.4 + kn, 12/2007
Co takhla nastříkat spray na hranu oken-sametku, když lezete do auta? Než nastartuješ a odjedeš, tak to rozmrzne a okna jdou stáhnout. Dělám to takhle už několik let.