chcem stiahnut okno na vodicovej strane a nic. Spolujazdcove takisto. Primrzle jak skala.
Zadne boli v pohode.
Tak som to odparkoval a siel na bus.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Mate niekto nejaky navod co na to pouzit aby tie skla neprimrzali?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nastříkej to tím silikonovým sprejem to těsněni!Neboj nic to neudělá stím těsněním.Však těsnění se ma mazat silikonem!!!!matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
Co na to použít?Mně napadá silikonový sprej,ale nejsem si jistý,co by to udělalo s těsněním kolem oken.Kdyby byly z gumy,tak asi nic,ale co když je to něco jiného.
Neboj já jsem to dělal na každém autě co jsem měl.matysekul píše:Těsnění kolem dveří beru.To dělám už dlouho.Ale z toho okenního mám strach.
matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
Co na to použít?Mně napadá silikonový sprej,ale nejsem si jistý,co by to udělalo s těsněním kolem oken.Kdyby byly z gumy,tak asi nic,ale co když je to něco jiného.
Neboj však ten silikon je přece na bumu.zello píše:matysekul píše:Včera se mi to stalo taky.Ale jen u řidiče.Několikrát jsem to zkusil otevřít zavřít a asi na pátý pokus se mi to povedlo.Dnes jsem to zkoušel a v pohodě se to otevřelo.Včera jsem otřel hranu skel.
To s tym skusanim som dnes rozoberal tiez v praci, ale udajne to tam drzi len na nejakych dvoch pinoch ktore ked sa zlomia tak by to nemuselo dobre dopadnut. Takze asi skusim tan silikonovy sprej.
imho takyhlobilp píše:myslim, ze zamrzla okna je trosku nerozum skouset rozhybat.... taky by to mohlo ponicit pohon otvirani..... aspon muj nazor
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |