Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem tomu chtěl zabránit, tak jsem si připsal pár příspěvků o ničem navíc. A teď ješte ten 1flip1 s tím srazíkem, to je podobný jen v menší míře. Ach jo.Sokyno píše:XMira píše:Sokyno: Nemas se co omlouvat - demence je nadnarodni problem....
fiam asi nepochopil pri registraci do tohto fora tuto vetu "jen nad 13 let" vysvetli mu to nekdo
Naposledy upravil(a) macháček dne 02 lis 2007, 13:17, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Hm,fiam je spam robot né???MartasZ píše:Aspoň nejni nuda a fiam už bude hodnej
Nechápu že vás to tak dráždí.. já si to jen proklikal bez povšimnutí.. fakt to chce klid
Si vzpomeň jak jsme tady zkusily
Ale pravdu máš,aspoň se něco zde děje
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Možná, že by nabylo od věci. protřídit resp. přesunout některá témata. Je tu dost několikrát např. o nápravách, oknech, nevysouvajících se anténách apod. přímo v jednom vlákně nebo v různých, ale stejná témata a stejné i odpovědi. Pravda je třeba, aby všichni lépe prohledali fórum, než něco napíšou. O to všechny prosím, jinak tu nastává nepřehledno a zmatek.
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Což to ne, všechno se nevyhledá viď, tak že bude stále očem psát. Některé dotazy se ale opakují a pak jsou na ně třeba jen dvě nebo tři odpovědi, z toho jedna někde už to tu bylo zkus hledat a pak nastává ten zmatek. Tzv. téma o něčem a o ničem.vlastaFR píše:joo pravda ale na druhou stranu o cem by sme tu psaly...kdyby si kazdej vyhledal co potrebuje tak foooorum stoji
- Petr Langer
- *
No já myslím, že by nebylo špatné v každé sekci dát na první místo příspěvek se statutem důležité a v něm vypsat seznam nejčastěších problémů+odkazy na diskuze kde se dříve řešil, s tímhle systémem jsem se setkal na jiných diskuzních fórech a prakticky se tím zamezí opakování nových příspěvků o jedné věci a tím pádem i pro ty kdo něco potřebují rychlejší a přehlednější hledání.
Hyundai Lantra J2 1.6 16V Kombi 1996