divne skripanie
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
divne skripanie
Nazdar ludia.....mam taky maly problem.....ked vytocim plny doprava a idem pomalicky na 1. alebo 2. tak mi to vydava taky neprijemny skripavy zvuk.....neviete mi niekto poradit co by to mohlo byt?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím,jaké máš auto a jak je to u jiných aut,ale já musím sundat kolo a podběh,abych se dostal k nádobce.Fulli píše:a teraz som zistil ze mam dieru v nadobke na vodu do ostrekovacov....nie priamo v nej ale medzi nou a tym cerpadlom.....da sa nejak ta nadoba odmontovat alebo s tym musim ist do servisu?
Ahoj,
také mi na Accentu ubývala kapalina těsně za nádobkou ostřikovače. Dostal jsem se tam když jsem sundal přední nárazník. Ale určitě je jednodušší sundavat podběh Možná by stačilo sundat jen spodní plastový kryt motoru, zvednout auto nebo najet na rampu a opravit to ze spodu...
také mi na Accentu ubývala kapalina těsně za nádobkou ostřikovače. Dostal jsem se tam když jsem sundal přední nárazník. Ale určitě je jednodušší sundavat podběh Možná by stačilo sundat jen spodní plastový kryt motoru, zvednout auto nebo najet na rampu a opravit to ze spodu...
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
a kde sa da zohnat ten homoklb.....presiel som asi cely internet a nic som nenasiel....musim to priamo v hyundai servise alebo to ide aj niekde inde?
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit