Otázka - jak napájet ten externí HD. USB z rádia to to asi napájet nebude. Je to trochu něco jiného než fleškaTauro píše:Máte niekto skúsenosti s prehrávaním MP3 cez USB, ale nie z USB flash drive (USB kľúča)
Napr. USB ext. HDD
Hezký den přeji
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Otázka - jak napájet ten externí HD. USB z rádia to to asi napájet nebude. Je to trochu něco jiného než fleškaTauro píše:Máte niekto skúsenosti s prehrávaním MP3 cez USB, ale nie z USB flash drive (USB kľúča)
Napr. USB ext. HDD
Našiel som 2,5" ext. slim HDD napájané z USB konektoru. Napr. Western digital WDXMS1200 alebo TEAC HD-15PUK B.Pavel46 píše:Otázka - jak napájet ten externí HD. USB z rádia to to asi napájet nebude. Je to trochu něco jiného než fleškaTauro píše:Máte niekto skúsenosti s prehrávaním MP3 cez USB, ale nie z USB flash drive (USB kľúča)
Napr. USB ext. HDD
Hezký den přeji
Ono v dnesni dobe, kde mas 16 GB flashky za par penez nema smysl premyslet nad externim diskem. Nebo treba MP3 prahravace. Takovy ty kopie od APPLE jsou za par supu a narves tam tisice pisnicek..Tauro píše:Našiel som na i-nete návod k WD, dokonca v SK jazyku, a je to tak.DanyII píše:myslim ze ext. HDD bude dost nachylny na otrasy pocas jazdy
Je náchylný na otrasy. Asi zbytočne nad HDD špekulujem a kúpim si USB kľúč.
Externí Western digital mám, a to napájení z USB portu je dost ošemetný. Starší USB 1.1 to neutáhne, a i některé desky s USB 2.0 to nezvládnou (přijde na to, jak mají řešeno napájení portů). USB z rádia to nezvládne skoro určitě.Tauro píše: Našiel som 2,5" ext. slim HDD napájané z USB konektoru. Napr. Western digital WDXMS1200 alebo TEAC HD-15PUK B.
Myslím to tak, že rádio Ti nebude umět napájet externí HD. Skoro určitě neTauro píše:Našiel som 2,5" ext. slim HDD napájané z USB konektoru. Napr. Western digital WDXMS1200 alebo TEAC HD-15PUK B.Pavel46 píše:Otázka - jak napájet ten externí HD. USB z rádia to to asi napájet nebude. Je to trochu něco jiného než fleškaTauro píše:Máte niekto skúsenosti s prehrávaním MP3 cez USB, ale nie z USB flash drive (USB kľúča)
Napr. USB ext. HDD
Hezký den přeji
Osobně mám originální repro, a rádio JVC 4x50W...ZdeněkSvoboda píše:Ahoj.
Mám dotaz. Možná ze sebe teď udělám blbce, ale radši se zeptám, než něco zkazím. V accentovi budu mít rádio Sony o výkonu 45W, všude tu píšete, že jsou ty repráky v autě slabé, na netu jsem našel Sony repro, ale 50W. Nevyvede mi to něco s rádiem (aby se mi něco nespálilo...)
Díky a čau Zdeněk
Já mám originály a na běžnej poslech to stačí...David C3 píše:Ja budu mit origo rádio a sám nevím jaké budu. zitra napíšu. možna česem dám jiné repro ale radio bych chtěl nechat.. hlavně ty zadní jsou prý mrtvé. tome ty jsi asi dával 4ks že?
zasada.. ak su rozdiely vo vykone, ak to nieco zle odnesie tak su to reproduktory ... zadne originalne repro ma menovity vykon RMS myslim 27 W, takze radio bez zosilovaca s tym nic neurobi - nic sa neposkodi..ZdeněkSvoboda píše:Ahoj.
Mám dotaz. Možná ze sebe teď udělám blbce, ale radši se zeptám, než něco zkazím. V accentovi budu mít rádio Sony o výkonu 45W, všude tu píšete, že jsou ty repráky v autě slabé, na netu jsem našel Sony repro, ale 50W. Nevyvede mi to něco s rádiem (aby se mi něco nespálilo...)
Díky a čau Zdeněk
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |