jak dlouho jste čekali na nového accenta
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
jj z poruby je taky..vicemeně stoji u duhy jak se jede na martinov jak jezdi 58čka :-)tak zastavka ted nevim ale kousek od vltavy...a muj stoji na marty krasove...Silva píše:tak to škoda,že nejsem až tak ubrblaná my takovou slevu nedostali
Tchán je taky s Poruby ?? Tady totiž vídávám zatím jen modrého Accenta, jinak nikde nic ,akorát jednou na rondlu jsem potkala bordového
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
My bydlíme kousek od Hlavní třídy tak na tom rondlu to byl asi fakt tchán co jsem zahlédla ,seděl v tom starší pán
Je pravda ,že co jsem potkala Accenta (převážně v létě po Beskydech), tak v tom seděli starší lidi,už jsem s toho měla deprese ,že si toto auto kupují jen důchodci až tady na clubu jsem zjistila ,že tomu tak není
Je pravda ,že co jsem potkala Accenta (převážně v létě po Beskydech), tak v tom seděli starší lidi,už jsem s toho měla deprese ,že si toto auto kupují jen důchodci až tady na clubu jsem zjistila ,že tomu tak není
Accent 1.4 Dynamic - NATURAL GRAY
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
accent je sedan a ten posobi trochu usadlo.. BTW ja mam 26 David ma do 30, HCD ma myslim do 25 .. teda dochodcov medzi nami moc nie jeSilva píše:My bydlíme kousek od Hlavní třídy tak na tom rondlu to byl asi fakt tchán co jsem zahlédla ,seděl v tom starší pán
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Predajca v Trenčíne bol v tom čase, keď som si vyberal vozidlo, pomerne dobre predzásobený a mal u seba asi 5 Accentov, z ktorých som si vybral. Čakal som už iba na to kým domontujú doplnkovú výbavu a auto pripravia, t. z. 1 týždeň.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsi tady nový-tak když pročteš pár "oslavných" příspěvků(zkušeností) ode mne na servisáky(pardon-hovada,blby,lemply a jak správně píšeš arogantní rozšťourávače.....musel bych použít hrubších výrazů ).Jedno doporučení-i na garančku běž do České Třebové(max.spokojenost,vstřícnost...),Pardubic(stejná firma jako v HK,ale schopnější a ochotnější)nebo kamkoliv jinam. Jasně v HK to máš u baráku,ale za daleko lepší prací a ochotou se vyplatí jít jinam.hubis píše:Ahojda,
já čekal měsíc. Jinak prodejci v Hradci Králové jsou úžasný. Dostal jsem rádio a slevu z ceny. Zato servisáci jsou arogantní frajeři. Proto jezdím na garančky do Autopalace Butovice. Popíšu jindy....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Mexican píše:accent je sedan a ten posobi trochu usadlo.. BTW ja mam 26 David ma do 30, HCD ma myslim do 25 .. teda dochodcov medzi nami moc nie jeSilva píše:My bydlíme kousek od Hlavní třídy tak na tom rondlu to byl asi fakt tchán co jsem zahlédla ,seděl v tom starší pán
No právě až tady jsem se uklidnila ,že accenta si koupili i mladí já mám 30 tak se ještě mezi důchodce nepočítám ,zatím
Musím dorazit na nějaký srazík ,abych taky za volantem Accenta viděla nějakou omladinu
Accent 1.4 Dynamic - NATURAL GRAY
Dochodci?? urcite nie... Ja mam 22 a kamos co si ho tiez kupil tak ma 23Mexican píše:accent je sedan a ten posobi trochu usadlo.. BTW ja mam 26 David ma do 30, HCD ma myslim do 25 .. teda dochodcov medzi nami moc nie jeSilva píše:My bydlíme kousek od Hlavní třídy tak na tom rondlu to byl asi fakt tchán co jsem zahlédla ,seděl v tom starší pán
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Ja som išiel pôvodne pre Getza, ale predajca v Trenčíne ma presvedčil na Accenta, za čo som mu mimochodom vďačný. Mali ho priamo na predajni, takže po vybavení formalít som ho mal o pár dní doma.
PS: Už som si mesiac poriadne nezajazdil, pretože mám zlomenú kľúčnu kosť . Tak len občas robím manželke spolujazdca.
PS: Už som si mesiac poriadne nezajazdil, pretože mám zlomenú kľúčnu kosť . Tak len občas robím manželke spolujazdca.
Accent 1.5 CRDi, Elegance & Gold, 10/2007, MioP550
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
ahoj lineduo ja vidívám v TN u odbočky k nemocnici stávat zlatého.. jinak Accent na českých SPZ co sem tam bude jezdit po TN bude můj
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja tiez jazdim cez TN na brnenskych SPZDavid C3 píše:ahoj lineduo ja vidívám v TN u odbočky k nemocnici stávat zlatého.. jinak Accent na českých SPZ co sem tam bude jezdit po TN bude můj
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023