Konečně jsou na Autě
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Kola jsou hlavně věc vkusua je pravda že dělaj auto představte si treba ferari na plechacich (smesna predstava) nebo na elektronech.Můžeš mít nízkoprofiloví gumi a jezdit jak prase tak je jasny že ty kola zničíš ale mysli že se dá jezdit i šetrně.Kde to znáte tak víte o každý díře ale je horší když jedete někam dal a nahle díra rana a vy jen brecite ze jsou kola v pr....todle se stalo mne na prvnim aute
Čekám až mi přiveze 97 coupe 2.0
Zatím mám fiat 850 =o)
Zatím mám fiat 850 =o)
jasně, ale na konkrétní auto musíš zachovat vnější obvod kola, no, musíš, nemusíš, ale bude ti přeměřovat rychloměr. Na malej disk musíš dát velkej profil pneu a hrbol ucítíš tu a tam, ale v zatáčce a ve velkých rychlostech to bude plavat, obráceně naopakLongStar píše:tak to spis zalezi na gume nez na kolech ne?mirpie píše:tak kola budu kupovat taky, ale takovej ranec za ně teda nedám..Spokojím se s 16kama, nebo i 15kama, když budou hezký... Ono na ty díry tady...
ted tam mám zimáky 195/60 R14, plave to hrozně. Obvod odpovídá 205/50 R15, tedy tomu, co tam má být. Plánuju 205/45 R16, obvod stále stejný, s minimálními odchylkami.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
jsou minimalni rozdilky:)mirpie píše:jasně, ale na konkrétní auto musíš zachovat vnější obvod kola, no, musíš, nemusíš, ale bude ti přeměřovat rychloměr. Na malej disk musíš dát velkej profil pneu a hrbol ucítíš tu a tam, ale v zatáčce a ve velkých rychlostech to bude plavat, obráceně naopakLongStar píše:tak to spis zalezi na gume nez na kolech ne?mirpie píše:tak kola budu kupovat taky, ale takovej ranec za ně teda nedám..Spokojím se s 16kama, nebo i 15kama, když budou hezký... Ono na ty díry tady...
ted tam mám zimáky 195/60 R14, plave to hrozně. Obvod odpovídá 205/50 R15, tedy tomu, co tam má být. Plánuju 205/45 R16, obvod stále stejný, s minimálními odchylkami.
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
mezi těmi rozměry co jsem uvedl ano, ty jsou proto mezi sebou zaměnitelný, měníš profil, šířku a průměr ráfku, ale vnější obvod je pořád takřka stejný. Jiné velikosti obvod bud zmenší (rychloměr přeměřuje do plusu, ukazuje víc, než je sktutečnost), nebo zvětší. A ta minimální odchylka co řikáš může být klidně 10km/h na 50km/h, s vyšší rychlostí se to ještě zvětšuje...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
to chce klid:)mirpie píše:mezi těmi rozměry co jsem uvedl ano, ty jsou proto mezi sebou zaměnitelný, měníš profil, šířku a průměr ráfku, ale vnější obvod je pořád takřka stejný. Jiné velikosti obvod bud zmenší (rychloměr přeměřuje do plusu, ukazuje víc, než je sktutečnost), nebo zvětší. A ta minimální odchylka co řikáš může být klidně 10km/h na 50km/h, s vyšší rychlostí se to ještě zvětšuje...
S-coupe s Fénem:)