no tim nemyslim tu trubku to je ve hvezdach co s tou se stalo ale na tech foto jsou videt hadicky co vedou od turba a pak hadica od sani zpet pred turbo ktera vede prebytecny vzduch jak jsou pospojovane!!!! asi se v tom vrtal nakej frenk predchozi majitel kterej si hral a hral a mrvil a mrvil:(TINO-Scoupe píše:Asi to bude normalne turbo, čo myslíš tým lajdackym zapojením? Jeto zapojene tak isto ako to bolo aj pred tým...LongStar píše:no ale me se zda ze je to ta t15 je to dost maly turbicko a vypada presne jek t15. jinak to zapojeni je dost lajdacke o fuj:(
moje prve afto Hyundai Scoupe 1,5 12V Turbo
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- Reklama
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
tak zaprvi se nesmeju jen to rikam a zadruhy jestli tam ten ic bude tak to si pockam jestli TY se budes mit cemu smat!!!Yurii píše:2 LongStar: Lajdacky zapojeni??? Nic lajdackyho na tom nevidim akorat ma varenou trubku sani... a nabarvenou na jinou barvu... Pockame si na tebe a tvuj intercooler a pak se budem smat, ono neni jednoduchy to udelat tak aby ty trubky co tam maji byt vedly spravne byly co nejjednodussi a hlavne aby to dobre vypadalo.
Jinak na klasickou T15 to zvrchu vypada ale zespodu mi ten tvar v mistech kde se napojuje na vyfukovou soustavu trochu nesedi. A zarazi mne proc je svarovana ta trubka, jestli byla nekdy praskla nebo zlomena? Na druhou stranu je to hlinik a ten je dost tvarny...
2 Shelby: S tim zrcatkem si nedelej starosti taky jsem se bal ale normalne jsem ho pri oprave vydloubnul nozem a vyndal, ackoli sem na to byl docela surovej tak to zrcatko prezilo a co vic, oprava probehla uspesne a uz alespon perfektne drzi Dokonce jsem i ten motorek mel uplne vyndany a odpojeny... myslim ze bys tomu musel poradne dat kladivem abys s tim neco provedl
S-coupe s Fénem:)
- TINO-Scoupe
- **
Be Cool
mňa tiež zaujmalo prečo bola ta trubka varená. S motorom samotnym problem nemam, vadí mi že to tak dymí, dal som chlapikovi do Zvolena zrepasovať Váhy vzduchu, povedal že to vie opraviť (zrepasovať) v piatok ich mam späť, ešte čakam na alternátor ktorý ide poštou a lamdu (ževraj existujee aj univerzálna?), potom uvidim ako sa bude auto správať, a ak nebude posluchať tak pojde do bazára...
mňa tiež zaujmalo prečo bola ta trubka varená. S motorom samotnym problem nemam, vadí mi že to tak dymí, dal som chlapikovi do Zvolena zrepasovať Váhy vzduchu, povedal že to vie opraviť (zrepasovať) v piatok ich mam späť, ešte čakam na alternátor ktorý ide poštou a lamdu (ževraj existujee aj univerzálna?), potom uvidim ako sa bude auto správať, a ak nebude posluchať tak pojde do bazára...
Hyundai Scoupe 1,5 12V turbo 85kw/116Hp
Just start working on IT.
Just start working on IT.
- TINO-Scoupe
- **
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
- TINO-Scoupe
- **
- TINO-Scoupe