asi tak nomirpie píše:ty nissany SX jsou super auta.. Takovej japonskej bavorák na turbu.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
asi tak nomirpie píše:ty nissany SX jsou super auta.. Takovej japonskej bavorák na turbu.
S13 se mi taky moc nelíbí v sérii .. a ta jak jí rozseká v tokio driftu je S15 .. a u nás jsem ji ještě neviděl .. myslim že tu ještě neni .. ona se totiž dělala jen s pravostranym řízenim .. skyline s levostranym? neviděl jsi nějakýho přestavěnýho ?LongStar píše:ta mrkacka s13 se mi nelibi, ale taky bych ji bral ale sehnat nevymrskanej kus nevim no. zato s14 a dal to jsou krasavcimuck:) to si poridim az mlada dodela skolu a bude nekde v kanclu a bude mi odevzdavat vyplatu:D jinac u nas se nevyskytuji s15tky a dalsi serie??? jaka je vubec v tokio driftu jak ji rozseka????? clovek nemuze znat vsechny auta:) treba az nedavno sem zjistil ze skylin se dela i s levostranym rizenim!
aha .. já viděl na netu pár přestavěnejch kousků skyline na levou stranu ale že se i vyráběli takhle to jsem nevěděl .. jinak mě se líběj i S14 ( jak před tak i po faceliftu ) tak i S15 ..LongStar píše:nasel sem to na 200sx foru. jako ta 15 je proti 14 extremne krasna:)
Koukam ze jsi stejne zvedavej jak ja!MartasZ píše:A jak si TOHO dosáhnul?????????????????????????Mildy píše:myslim že když chceš rychle auto a jde ti o poviné ručeni, tak jdi klidně do 1.6. ja mám 1.6. a jsem uplně spokojenej, rovnám se z 2.0 a to mám 17 kola a oni 15.. jede fakt dobře má 108 kw.
Sme ze stejnýho těsta... víš jak.. něco o tom houpání a takHujer píše:Koukam ze jsi stejne zvedavej jak ja!MartasZ píše:A jak si TOHO dosáhnul?????????????????????????Mildy píše:myslim že když chceš rychle auto a jde ti o poviné ručeni, tak jdi klidně do 1.6. ja mám 1.6. a jsem uplně spokojenej, rovnám se z 2.0 a to mám 17 kola a oni 15.. jede fakt dobře má 108 kw.
taky mi to nejde do hlavy, 108kw???Hujer píše:Koukam ze jsi stejne zvedavej jak ja!MartasZ píše:A jak si TOHO dosáhnul?????????????????????????Mildy píše:myslim že když chceš rychle auto a jde ti o poviné ručeni, tak jdi klidně do 1.6. ja mám 1.6. a jsem uplně spokojenej, rovnám se z 2.0 a to mám 17 kola a oni 15.. jede fakt dobře má 108 kw.
tak ja jsem dalsi zvedavec co ma jen slabej dvoulitr...MartasZ píše:Sme ze stejnýho těsta... víš jak.. něco o tom houpání a takHujer píše:Koukam ze jsi stejne zvedavej jak ja!MartasZ píše: A jak si TOHO dosáhnul?????????????????????????![]()
ja se tedy radim do rady zvedavcu, jak jsi to udelal jestli to ma fakt techMildy píše:myslim že když chceš rychle auto a jde ti o poviné ručeni, tak jdi klidně do 1.6. ja mám 1.6. a jsem uplně spokojenej, rovnám se z 2.0 a to mám 17 kola a oni 15.. jede fakt dobře má 108 kw.
Možná si jen spletl jednotky výkonu a místo 108 koní,napsal 108kW.A pokud srovnával svůj motor 1,6l s výkřikem techniky 21.století od VW(včetně Škodivky),kde z 2,0l motorů dolují 85kWDráček píše:ja se tedy radim do rady zvedavcu, jak jsi to udelal jestli to ma fakt techMildy píše:myslim že když chceš rychle auto a jde ti o poviné ručeni, tak jdi klidně do 1.6. ja mám 1.6. a jsem uplně spokojenej, rovnám se z 2.0 a to mám 17 kola a oni 15.. jede fakt dobře má 108 kw.
108....?
Nemohl by jsi zajet na nektery sraz klubu kde jsou v planu i sprinty?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |