Mam na mysli ty v tom kastliku...nekde bych potreboval sehnat tu 30A u baterky co jsou v tom "kabelu (+) pol" ani nevim jaky tam jsou??Takze jaky tam vubec jsou?A co jisti...ivan.raffai@seznam.cz píše:Tyhle jsem ještě nikde neviděl!! Takže asi origo Hyundai!!Romcis píše:Tyjo kdyz sme u tech bajonetovych pojistek....to jsou ty na proud radove 30,40,50 A ze jo? Kde se daj normalne koupit?v 2 mototechnach uz na me cumeli jak brka! a pac nejakej koumak sem si vsimnul mi tam strcil misto 30A, 50A!!!Ma tam byt 30A - do okruhy Ignition (neco) - zapalovani No nevim co si mam o tom myslet......
Co se týče těch pojistek,tak to máš na mysli, v tom kastlíku na pravém boku nebo přímo u baterky?
Pac ja mam elektriku trochu v haji...lupani v repro atd...uz sem to sem psal,staci rozsvitit tlumeny,dalkovy,vyhrinani okna,brzdovy sv.,vystrazny a hned lup!Blinkry,nebo mlhovky to nedelaji... Bylo mi receno - velky prechodovy odpor v hlavnim vedeni od baterie,ale co ja vim...k elektrikari sem este nemel cas dojet
Jo este takova vec,jde mi nastartovat i bez seslapnuty spojky Takze fakt s elektrikou neco je ...