Já jsem mechanik seřizovač podle oboru ze střední školy motory jsme jen tak že vlastně jsou a jen nějaké všeobecnější věci. Mým předmětem oboru je v podstatě něco vymyslet navrnout(dimenzovat propočítat deformace životnost atd) naktereslit (papír/PC) naprogramovat mašinu (CNC/ nebo vyrobit na konvenčním stroji) takže u mě je to takzvaně něco si vymysli a vyrob. O auta se jen zajímám a prakticky od počátku střední jsem pracoval v takové tuningové firmě a jedno auto jsme i postavili ve dvou auta jsou jen můj koníček.vlastaFR píše:no jo ja byl taky na automechanikovy, ale teorie byla o prevazne ridicich systemech a na praxi ulnej totac celej personal tezce komunisticky mysleni a tam sme laborovaly nad motorama ze starejch Tater, Vejtrasek a avii. a u osobaku sme davaly dokupy motory od felicie jeste niz . tak 30let rozdil mezi teorii a praxi a pak vyjdu ze skoly a zjistim ze vim skoro H....
Tohle mi vlastně vzniklo pod rukama společně s člověkem co sedí za volantem teorie aut mi nestačila
Ze školy mám absolutní minimum ale rád bych se zase k této práci vrátil auta jsou pro mě mnohem víc než jen přemisťovadlo