Kolísání otáček při studeném startu Accent 1,4 .
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Tak jsem byl dnes na přehrání softwaru - problém cukavého (trhaného) rozjezdu při studeném startu, tak zítra ráno uvidím, zda-li pomohlo.
Nicméně mi při předávání auta technik sdělil, že právě dostali informaci o tom, že bude prováděna svolávačka (na přání výrobce), ohledně nahrání dalšího softíku, který se právě vyvinul a řeší problém se vstřikováním, který se vyskytl zejména u slovenských aut. Nedokáže určit, jestli to je otázka dnů, či týdnů. Mimo svolávačky, budou nahrávat i na pravidelných prohlídkách. Tak snad problém bude již definitivně vyřešen
Nicméně mi při předávání auta technik sdělil, že právě dostali informaci o tom, že bude prováděna svolávačka (na přání výrobce), ohledně nahrání dalšího softíku, který se právě vyvinul a řeší problém se vstřikováním, který se vyskytl zejména u slovenských aut. Nedokáže určit, jestli to je otázka dnů, či týdnů. Mimo svolávačky, budou nahrávat i na pravidelných prohlídkách. Tak snad problém bude již definitivně vyřešen
a jak se vyřešil můj problém cukavého startu při studeném motoru?
na 100% ne, ale situace je o hodně lepší a řekl bych, že se to tak o 75% zlepšilo. Dokonce i rozjezdy na jedničku (normálně při provozu) se mi zdají takové "hladší". Tak už jen doufám, že se mi zbývajících 25% vyřeší na "vstřikovací" svolávačce.
blacki1: tak co Ti pověděli v servisu?
Jinak moje informace pramení z Hyundai Pyramida Průhonice - Praha
na 100% ne, ale situace je o hodně lepší a řekl bych, že se to tak o 75% zlepšilo. Dokonce i rozjezdy na jedničku (normálně při provozu) se mi zdají takové "hladší". Tak už jen doufám, že se mi zbývajících 25% vyřeší na "vstřikovací" svolávačce.
blacki1: tak co Ti pověděli v servisu?
Jinak moje informace pramení z Hyundai Pyramida Průhonice - Praha
- ZdeněkSvoboda
Ahoj.
Nezlobte se na mě, ale přijde mi, že motory 1,4 u Accentů jsou stejné jako motory u Felicií 1,3. Otec má 1,3 a dělá mu to úplně stejně
Za studena to cuká, nechce to táhnout, prostě děs. Je možné, aby byly motory konstrukčně stejné nebo to prostě některé motory dělají normálně??
Jelikož jsem stále ještě čekatelem na nového Accenta, musím si půjčovat otcovo auto a je to peklo Nic vám nezávidím!!
Pevné nervy přeju. Zdeněk
Nezlobte se na mě, ale přijde mi, že motory 1,4 u Accentů jsou stejné jako motory u Felicií 1,3. Otec má 1,3 a dělá mu to úplně stejně
Za studena to cuká, nechce to táhnout, prostě děs. Je možné, aby byly motory konstrukčně stejné nebo to prostě některé motory dělají normálně??
Jelikož jsem stále ještě čekatelem na nového Accenta, musím si půjčovat otcovo auto a je to peklo Nic vám nezávidím!!
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Mne to Felda robila tiez......ZdeněkSvoboda píše:Ahoj.
KIA RIO II 1,4 SPORTY
KOLÍSÁNÍ OTÁČEK
Ahoj HUYNDAÁCI.Čtu tady ve foru KOLÍSÁNÍ OTÁČEK jakÝ máte problém a moc vás lituji!!! Já jsem majitelem ACCENTA od roku 2006\06 A tento problém vůbec neznám ( v zimě v létě) mi auto šlape jako hodinky!!Asi jsem narazil na nějaký povedený kousek a mám štěstí.Přeji vám do dalších kilometrů hodně štěstí a úspěch ve vyřešení vašich problémů.
V to dúfame všetci. Ja som telefonoval do "môjho" servisu (BB) a tam mi povedali, že soft z Prahy ešte nedošiel. Možno ide pešo . U nás v RK dokonca nevedia vôbec o probléme tzv. trhania a kolísania voľnobehu. Ale, keď im to nikto nepovedal... A v Nových Zámkoch mi povedali, že môžem prísť, že prehranie softu nie je problém. Len sa divili, prečo chcem ísť tak ďaleko. No a ísť do servisu cca200km sa aj mne vidí priďaleko. Dokonca ani nevedia o tejto stránke.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
Tak jenom při mrazech to rozhdoě nedělá, dneska +5 ráno , +4 odpoledne a blblo to ráno i večer... Nevím jeslti na to má vliv i to jestli s tím jezdíme hodně po městě nebo i dlouhé trasy.
V servisu mi řekli, že jedou tento týden na školení do Prahy, takže jsem objednán na pátek, pokud něco budou mít, tak mi to tam rovnou šupnou. Pak dám vědět.
V servisu mi řekli, že jedou tento týden na školení do Prahy, takže jsem objednán na pátek, pokud něco budou mít, tak mi to tam rovnou šupnou. Pak dám vědět.