Volnoběh

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Elvisario
*

Volnoběh

Příspěvek od Elvisario »

Zdravím všecky, nedávno sem si taky pořídil Accenta 1.3 12V r.2000 a zatím sem nad míru spokojenej, jenom se mi občas trochu sekne volnoběh na 2tis. a nezáleží na tom jestli je to studené nebo ne. Nemáte někdo zdání co by v tom mohlo být? Napíchnuté na diagnostice to ještě nebylo (ale mám to slíbené). Díky
Reklama

Alex-23
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alex-23 »

Mě to zvedá otáčky jen když je motor studený a auto se hýbe. Tobě to dělá i když auto stojí?
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

vite co je docela zajimavy?ted jsem menil svicky a delal jsem filtr a udelam jsem reset RJ a auto melo lepsi chod,otacky krasne spadli dolu pri jakekoliv rychlosti tak na tech cca 800,ale po nekolika kilakach jizdy,se to zase vraci na to,ze pri jizde to drzi vyssi otacky na volnobeh cca 1000-1100,coz me trosku stve...
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Elvisario
*

Příspěvek od Elvisario »

Alex-23 píše:Mě to zvedá otáčky jen když je motor studený a auto se hýbe. Tobě to dělá i když auto stojí?
Většinou na křižovatkách nebo když z kopce vyřadím. Příští týden budu měnit svíčky a káble tak doufám že to zmizí. :? A taky jsem tady sledoval tu debatu o spotřebě a taky bojuju kolem 8l/100km i když je fakt, že jezdím dost po městě.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“