plnotučný člen :) !!!
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Chtel bych jenom rict, ze je uplne jedno, jestli kupujes auto v bazaru, nebo primo od prodejce aut. Dle meho znameho, ktery skoncil u prodejcu vozu kvuli svemu svedomi. To co predvadeli s "predvadecimi modely" to mi zustaval rozum stat. Pocinaje stazenymi km, prasackym chovanim k vozu, opravou bouracek a nato presvedcovani o nebouranem vozu. Stejni borci jak v bazarech. Kamos daval auto na protiucet, kupoval nove a musim se smat, co ti panove s tim "starym" predvedli. Udelali z neho predvadecku (viz. upravy ktere jsem jiz zminoval)
Mno hele to je určo možný.tiburon píše:Chtel bych jenom rict, ze je uplne jedno, jestli kupujes auto v bazaru, nebo primo od prodejce aut. Dle meho znameho, ktery skoncil u prodejcu vozu kvuli svemu svedomi. To co predvadeli s "predvadecimi modely" to mi zustaval rozum stat. Pocinaje stazenymi km, prasackym chovanim k vozu, opravou bouracek a nato presvedcovani o nebouranem vozu. Stejni borci jak v bazarech. Kamos daval auto na protiucet, kupoval nove a musim se smat, co ti panove s tim "starym" predvedli. Udelali z neho predvadecku (viz. upravy ktere jsem jiz zminoval)
Ale každopádně ve mě originál prodejna budí prostě mnohem větší důvěru a hlavně to že jsem si mohl promluvit přímo s člověkem co s tim autem jezdil a ne s někym kdo auto nezná a jen prodává. Prostě z toho mám lepší pocit (i když ono to vážně může klidně být jak píšeš) když vim od koho kupuju a když vim že když mi řeknou že na to mám záruku tak že jí fakt mám apodobně....
- Ladis-CVVT
- *
jasan. ja to spis myslel tak ze treba na snehu znas to zatacka pridas a jedes rovne a ridic kterej vi ze ma to TCS si MUZE rict ze to zvladne rychlejc a taky ze jo. ale rikam musi bejt adekvatni ridic ne nekdo kdo si rekne ze ho elektronika podrzi. proto sem psal ze se hranice rychlosti posouvaj, pak zalezi na ridici takze ta bezpecnost je ve spatnych rukach vic nebezpecna...Borek píše:Vlasto,takhle to nefunguje-jako,že tě elektronika podrží a potom lup a auto je neovladatelné.Ta tě právě drží,reguluje techniku v mezích ovladatelnosti auta a ty se můžeš třeba p...t,prošlapávat podlahu plynem,ale ona zjistí,že už se kola začínají trhat a sníží výkon motoru(rychlost)tak,aby se auto pohodlně drželo na silnici-tzn.v mezích fyz.zákonů.Ona je nepřekračuje.Zato řidič,který si jen"myslí",že tu zatáčku projede 100km/h je ve svých snech překračuje....a bum. To stejné na vodě-když už se začnou kola protáčet a auto plavat,tak to řidič zjistí daleko později a reakce je zpožděná a mnohokrát už je pozdě.Elektronika zakročí v době,kdy ani nejlepší řidič netuší,že se něco začíná dít a zamezí ti přidávat plyn,protáčet kola a vyhlížet nejbližší strom. Také jsem odchovancem na autech,která neměla nic,ale že bych dnes nechtěl v autě nějaký z el.pomocníků-to právě naopak.
hlavni uplatneni bych videl na ten aqaplaning, tam je to myslim bez diskuze
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
- black_sheep
- Moderátor
si to kluci pochvalte a my ostatni budem jen tise zavidet..wzoras píše:Oooo. děkujiLadis-CVVT píše:Krásná barva, krásné auto. Musím ti ho opravdu pochválit, tenhle model taky považuju za nejhežčí, proto jsem si ho také pořídíl
tvoje ikonka se mě taky moc líbí. hlavně ty světla jsou vkusný, maska, nárazník,,,,, PROSTĚ MÁŠ FAKT PĚKNÝ AUTO
ale az "vyzrajou", vykvetou a "zabehaj se", tak si ho taky koupim
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
ja vyznam TCS teprve zacinam pocitovat jelikoz sem predtim mel auto bez jakyhkoli vymozenosti spis sem ze zacatku vzdycky koukal co se to deje Hlavne kdyz se TCS zapne tak takove to proskubnuti a tak, na snehu sem to moc nezkousel a co sem cetl tak hlavne tam by ten vyznam mel byt markantni. A pri rozjezdech si clovek taky neohobli gumy a s mensim skubnutim vyrazi kupredu
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
víc než TCS bych tam uvítal samosvorný diferák, rychlejší výjezd ze zatáčky a na sněhu by to taky bylo fajn. TCS kola přibrzduje, kdežto ten diferencial s omezenou svorností pošle přebytečný moment na druhé kolo s vyšší adhezí... Ale to Hyundai Coupé mít asi nikdy nebude...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
tak vic tam chybi prumerna spotreba ze vsech tech veci jenze ta neni u zadnyho modelu, je fakt ze co sem se pak rozhodl pro 2,7 tak sem mozna nadruhou stranu rad ze tam ten udaj neni , ale jinak je to dost blby ze to ma palubak a neni tam promerna spotreba clovek by to od palubaku ocekaval jako prvni udaj co ho zajima. Hold za tu cenu nemuzem taky chtit vse ze
To máš na mysli spotřebu aktuální v danej okamžik ??
Jo a lidi chci se zeptat. Ten palubní kompjůtr co tam je mě ukazuje jen kolik najedu km k benzínce (a to ještě dost blbě i kdyby to bylo v mílích ) a stav km. Dá se tam hodit něco jinýho nebo ne ?
Asi ne co ? Aspon já jsem na to teda žádnej knoflajz nenašel
Jo a lidi chci se zeptat. Ten palubní kompjůtr co tam je mě ukazuje jen kolik najedu km k benzínce (a to ještě dost blbě i kdyby to bylo v mílích ) a stav km. Dá se tam hodit něco jinýho nebo ne ?
Asi ne co ? Aspon já jsem na to teda žádnej knoflajz nenašel
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
jo sou tam na prepinani hned u toho takovy ty tycky nebo jak to nazvat ty mackas a prepina se to je tam trip A,B dojezd a druhy pak cistej cas cesty od toho kdy to stopnes, prumerna rychlost , dojezd na benzinu (ten pocita hodne blbe ale asi se to musi nejak resnout co sem cetl v manualu po vymene baterky oleje nebo tak
Myslel sem prumernou , v podstate tam mas jen budu na aktualni spotrebu coz je knicemu, a ten kroutak co to ukazuje taky moc nevim k cemu mi ten udaj je :ú
Myslel sem prumernou , v podstate tam mas jen budu na aktualni spotrebu coz je knicemu, a ten kroutak co to ukazuje taky moc nevim k cemu mi ten udaj je :ú
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Dede-hlavně jestli sleduješ přídavnou brzdu(měřák momentální spotřeby). Když to sešlápneš a ručička vystřelý k 40l ,tak ti hned změkne noha na pedálu. Proto já tomuto ukazateli říkám přídavná brzda.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži