Je to pro parkování souběžné s obrubníkem.
![Obrázek](http://img232.imageshack.us/img232/1975/parkovnblbeja1.th.jpg)
Uvítám třeba lépe zpracované pomůcky.
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hmmm clovece tak to by som chcel vidiet ako si sa tam vsuvalzahyx píše:na sidlisti bylo jedine volne misto ale ne pro velke auto jako je elantra tak jsem si rekl ze to rysknu a ejhle
![]()
![]()
ani nevim jak jsem tam zaparkoval (mam parkovaci senzory jak vpredu tak vzadu)![]()
, ten passat tam mel pred sebou metr a pul mista ta jsem sel shanet ci to je at si to posune a nasel.
ps.: kdyz clovek chce tak se vsude vejde:)
nasel jsem si toho clovicka a rekl jsem mu at si posune passata. a uz jsem vyjel normalneSamuel píše:Hmmm clovece tak to by som chcel vidiet ako si sa tam vsuvalzahyx píše:na sidlisti bylo jedine volne misto ale ne pro velke auto jako je elantra tak jsem si rekl ze to rysknu a ejhle
![]()
![]()
ani nevim jak jsem tam zaparkoval (mam parkovaci senzory jak vpredu tak vzadu)![]()
, ten passat tam mel pred sebou metr a pul mista ta jsem sel shanet ci to je at si to posune a nasel.
ps.: kdyz clovek chce tak se vsude vejde:)a este chcem vidiet ako od tade vyjdes
![]()
tech aut jsem se skoro nedotkl jen ty koule:)Selshig píše:jj tohle se stalo kamaradovi jak měl ještě 120tku vyjel tak že ty auta kolem sebe rozsekal doslova:D a na sklo jim napsal čuraci naučte sie přiště parkovata vim že to bylo kajsik v brně a je z ovy takže hohledaj asi dodnes
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |