prehliadka po 15000km
Moderátoři: miooo, Moderátoři
prehliadka po 15000km
Dnes som absolvoval prvú prehliadku po 15000 km cena 7000Sk.Nie je to vela.A reklamoval som aj koncovky vyfukov po 5 mesiacoch hrdzavejú je to normalné.Mate tiež nejaké podobné skusenosti.
- Reklama
GARANČKA V BA
Ahoj, no to si mal moc lacne. Ja žiju v Pezinku a na 15.000km prohlidce jsem byl v Blave a platil jsem 11.000,-Sk vratane DPH. Dost jsi mne šokoval. Z Martina mám pritelkyni a blíží se mi 30.000km, tak asi zajedu k vám do Martina. S těmi koncovkami problém nemám a to jezdím opravdu dost. Auto mám od 10/2007 a mám tam 28.000km.
Standa
Standa
Re: prehliadka po 15000km
ahoj cenu su platil faku perfektnu, snad ti tam ten olej fakt vymenili, aspon polovicuJurajmt píše:Dnes som absolvoval prvú prehliadku po 15000 km cena 7000Sk.Nie je to vela.A reklamoval som aj koncovky vyfukov po 5 mesiacoch hrdzavejú je to normalné.Mate tiež nejaké podobné skusenosti.
ja som na prvej v trnave platil okolo 8500,-sk,
na druhej cca 12 000,- koncovky nehrdzaveju len klepe predny lavy tlmic od 5 000km a auto taha doprava od vyroby
Ale inak spokojny aj s chipom je to skvele
Re: GARANČKA V BA
Prid do Ruzomberku...1.va 6000,-sk a druha prehliadka 6900,-sk .... olej a filtre vymenene...
Standa007 píše:Ahoj, no to si mal moc lacne. Ja žiju v Pezinku a na 15.000km prohlidce jsem byl v Blave a platil jsem 11.000,-Sk vratane DPH. Dost jsi mne šokoval. Z Martina mám pritelkyni a blíží se mi 30.000km, tak asi zajedu k vám do Martina. S těmi koncovkami problém nemám a to jezdím opravdu dost. Auto mám od 10/2007 a mám tam 28.000km.
Standa
Prohlídka po 15 000 km
Prohlídka po 15 tkm (filtr,olej,geometrie) + seř.světel + vyčištění klima +výměna obrys. hal. žárovky + montáž modulu přep. podsvícení AVIC: 7500,- Kč vč. DPH (H.Týn)
SF 2,2 CRDi VGT 4x4 A/T / H1 VAN6 2,5CRDi / iX35 2.0 GDi 4x4 / i20
ja som kupoval v trnave a tam mi to uznali, samozrejme ze to nie je nikde na fakture, ale ked sa mi nieco porve tam akoby tam chip nebol.Standa007 píše:Ahoj, dá sa chipnut SANTA když je ješte v záruke?????? Som v tom, že by bol problém.
Kazdopadne na predvadzacke maju uz asi 100 000km, tiez je cipnuta lebo na nej jazdi riaditel a zaujemci ako prasce vratane mna ked som ju skusal a auto nema ziadny problem
15000 prohlídka
Ve středu jdu na to, tak by mě zajímalo, kdo všechno má problém s rezavějícími koncovkami výfuku a s vrzáním přístrojovky v místě airbagu spolujezdce či u výdechu topení - klimatizace na stejném místě. Případně jak jste pochodili s reklamací v servisu.
Mám také tyto problémy
Jinak spokojenost, jezdím v manuálu město:mimoměsto tak 50:50 za 7,1 l nafty dle počítače, což je paráda
Mám také tyto problémy
Jinak spokojenost, jezdím v manuálu město:mimoměsto tak 50:50 za 7,1 l nafty dle počítače, což je paráda
Mne povedali že tie vyfuky by nemali hrdzavieť a majú mi volať či to uznajú v reklamácií.
Hyundai Santa Fe 2,2 Crdi manuál
http://www.novaplast.sk
http://www.novaplast.sk