foto vašich druhých aut.
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
no .... tak taky přidám něco do sbírky
napřed můj(dnes už bývalý mazel) Peugeot 206, byla to pouze 1,9D tak mi to už nestačilo tak šel do světa
no a můj mazlík co mám teď a jde do světa v dohledné době pže dneska jedu pro coupe 1998 najeto 51tis se serviskou .... za 110 tis
Majda 323F .)
no a jeste neco malo muziky ))
vždyť to má jen 2500W ))
napřed můj(dnes už bývalý mazel) Peugeot 206, byla to pouze 1,9D tak mi to už nestačilo tak šel do světa
no a můj mazlík co mám teď a jde do světa v dohledné době pže dneska jedu pro coupe 1998 najeto 51tis se serviskou .... za 110 tis
Majda 323F .)
no a jeste neco malo muziky ))
vždyť to má jen 2500W ))
Playgamer: ta Mazda je pekny auticko. nez sem koupil Lantru tak sem si chtel koupit ten starsi model "mrkacku" Z motorem 1.8 DOHC tusim 94KW .. byla za 55000.- A FAKT LESTENKA!!, ale nez sem dal prasule dokupy tak mi ji nekdo vyfouk tahle novejsi se pohybovala ve vyssi cenovy kategorii a hlavne sem nenasel zadnou z vyse zmynenim motorem, takze sem pak koukal po Civiku ale na fotkach vypadal lip nez ve skutecnosti tak cestou z Prazskyho bazaru kde byl ten Civic sme zajely do jinyho bazace a koupil sem Lantru
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
jj mrkaka ) to byla verze 1.8 GT DOHC ... te ji kamos prodava je v dobrym stavu akorat potrebuje vymenit symerink na klice .... za 22 000 .... perfektní stav ... nechcete někdo? ) jinak mojí prodávám za 70 ... nechce někdo? :.)))vlastaFR píše:Playgamer: ta Mazda je pekny auticko. nez sem koupil Lantru tak sem si chtel koupit ten starsi model "mrkacku" Z motorem 1.8 DOHC tusim 94KW .. byla za 55000.- A FAKT LESTENKA!!, ale nez sem dal prasule dokupy tak mi ji nekdo vyfouk tahle novejsi se pohybovala ve vyssi cenovy kategorii a hlavne sem nenasel zadnou z vyse zmynenim motorem, takze sem pak koukal po Civiku ale na fotkach vypadal lip nez ve skutecnosti tak cestou z Prazskyho bazaru kde byl ten Civic sme zajely do jinyho bazace a koupil sem Lantru
Re: foto vašich druhých aut.
to druhy mam taky akorat ve svetle modre barve a cekajic na novy lak a chromy ... jen by me zajimalo kde si seznal ty kola z broucka ? :úDavid C3 píše:čau lidi. Kdo chce at přida foto svého druhého auta bud v rodině a nebo se kterým jezdí v praci... začnu s foto mých 2 mazlíku.. čaaaaaau
1,5 Glsi J1 92