![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Nazdarek,vmb píše:to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
Otázka je, za kolik je anténa na 207...nebo jsi to myslel tak, že si je budeme ,,půjčovat" od frantíků??Enigmatique píše:Nazdarek,vmb píše:to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
to ze tam nepasuje ina antena nie je pravda. Je tam zavit, ktory sa pouziva aj u Peugeot 207. Rozdiel je len v tom, ze ked namontujes antenu z P207 na nas ACCENT, tak ten zavit nie je cely prekryty, stacilo by tam dat nejaky prstenec.
No poziciavat zrovna nie, ale pri zhanani nahrady to moze ulahcit hladanie.hubis píše:Otázka je, za kolik je anténa na 207...nebo jsi to myslel tak, že si je budeme ,,půjčovat" od frantíků??Enigmatique píše:Nazdarek,vmb píše:to je na slak trafenie ... nejak sa to rozmohlo. aj mne ju niejaky sikovnik urval... Pisal som priamo predajcovi Hyundai a tem mi odpisal, ze novy prut stoji 667 sk, ale ze na sklade nie je a ze ho treba objednat. Tiez som sa pytal, na nieco neoriginal... a odpoved - ze vraj tam nic okren originalu nepasuje. To sa mi akosi nechce verit????
to ze tam nepasuje ina antena nie je pravda. Je tam zavit, ktory sa pouziva aj u Peugeot 207. Rozdiel je len v tom, ze ked namontujes antenu z P207 na nas ACCENT, tak ten zavit nie je cely prekryty, stacilo by tam dat nejaky prstenec.Přilepím jí a bude a myčkou to vemu o víkendu já a dám vám vědět.
)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |